Ja imah dve Eagle kartice, jednu jos uvek. Obe su radile i rade (druga je kod drugara) potpuno normalno, iako je garanija istekla odavno. Ja sam cesce slusao da ljudima riknjavaju brand name grafike, i to neretko jos u garantnom roku. Znam jos cetiri osobe koje poseduju Eagle graf. kartice, i nijedna nije imala problema zbog toga sto imaju bas njih. Mozda ste imali problem bas sa karticama ovog proizvodjaca, ali moje iskustvo, recimo, je krajnje pozitivno i zadovoljavajuce, i mislim da je, za nekoga ko nije overkloker i samo hoce karticu normalnih mogucnosti u toj klasi, Eagle pravi proizvodjac.Delija je napisao(la):Matori, dzabe ti score, ako ti kartica rikne cim ti prodje garancija.
RazbojNick je napisao(la):...Nisam strucnjak, ali ne vidim sta se realno moze zameriti Eagle grafickim karticama, sem da, mozda, nemaju dobar o/c potencijal u odnosu na neke druge proizvodjace.
RazbojNick je napisao(la):...Sa druge strane, za iznos koji bih dao za npr. Club3D 6600 mogu da uzmem 6600GT, ili 6800, ali Eagle (govorim hipoteticki)...
SuperStarr je napisao(la):Nisam proverio (skoro) ali Eagle ne pravi "jače kartice" od 6600GT! To meni dovoljno govori kakva je to "firma"...![]()
Ja, na primer, ne znam o cemu je rec, jer je meni 2D Eagla odlican, a gledao sam i u monitore (nekoliko sati) koji prikazuju sliku koja dolazi od kartica poznatijih proizvodjaca (konkretno Asus i HiS), i zaista ne primecujem ni trunku razlike.SuperStarr je napisao(la):2D. Ako već nosiš cvikere ili ti sopstvene oči nisu bitne u životu, onda je Eagle Best-Buy!
Imao sam 1 kratko vreme tada solidne 3 GF256 kartice. 1 je bila Eagle, 1 ELSA a treća neka no-name...
Eagle je tako zamarao oči u 2D-u da bi me počela boleti glava posle 1-2h provedenih čitajući na raznim forumima...
Kada promeniš karticu i ubaciš ELSA-u, kao da si se ponovo rodio!![]()
Proveri opet: http://www.espco.com/product_vga.htmSuperStarr je napisao(la):Nisam proverio (skoro) ali Eagle ne pravi "jače kartice" od 6600GT! To meni dovoljno govori kakva je to "firma"...![]()
Vec sam objasnio koja je njihova taktika sto se pristupa trzistu, pa i cene tice.bojsa je napisao(la):Ljudi da je Eagle bolji ili isti kao i ostali Brand Name-ovi ne bi bio jeftiniji ili barem ne toliko.
Kol'ko para,tol'ko muzike![]()
bojsa je napisao(la):Ja ne kazem da je Eagle Shit,ali nije kvalitet isti,ipak ASUS daje tri godine garanciju na kartu.Moja karta iz potpisa je jos uvek u garanciji,a kupljena je jako davno.
t.o. je napisao(la):Evo jos jedne persone kojoj je crkao Eagle (GF4)
stormwatch153 je napisao(la):A evo i jedne kojoj je otisao Asus 9550ge, His 9200, Sapphire 9800pro i Leadtek 6600gt pa sad ti vidi.
Rax13 je napisao(la):Shta ti radish sa grafama???![]()
t.o. je napisao(la):Na tom Eagle-u, TV out je poceo brljavi posle 2 sata (radio je kako treba ispocetka). Nikakve zamene kabla nisu resile problem. Kuler je radio kako treba jedno dve nedelje, onda gradacija kocenja i vec posle dva meseca je morao biti podmazan (bukvalno je stao). Znaci, na chipsetu na Abit NF7 je super-duper kvalitetan kuler u odnosu na ovo.
Razumem ja da sve mora nekad da rikne, ali ovo nisu simptomi nesrece, usuda, crne magije ili ne znam cega, nego naucna definicija krsa.
Da, jesam li spomenuo da je karta crkla posle godinu i tri meseca?
Delija je napisao(la):Ja nisam cuo da je nekome crkla recimo Elsa ili Diamond...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari