Šta je novo?

EAC i ASPI problem

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
675
Dok sam koristio EAC (Exact Audio Copy) + Lame 3.93 + Aspi 4.60 na win98se, sve je bilo u redu. Sada na XPSP2 (a isto vazi i za SP1) kada instaliram Aspi, EAC jednostavno ne vidi rezac. ALI, ako ih ne instaliram on vidi. Kako da instaliram Aspi za XP?

Ima par verzija aspi instalacija koje rade i pod XP-om, ali nisam nasao ni jednu sa kojom bas sve radi. Najlaksi nacin da ti proradi EAC je da u njegov folder iskopiras fajl wnaspi32.dll iz nerovog foldera (ako nemas instaliran nero, mozes samo ovaj fajl skinuti sa neta). Ovo je u stvari nerov interni aspi.

Dusan K je napisao(la):
Ima par verzija aspi instalacija koje rade i pod XP-om, ali nisam nasao ni jednu sa kojom bas sve radi. Najlaksi nacin da ti proradi EAC je da u njegov folder iskopiras fajl wnaspi32.dll iz nerovog foldera (ako nemas instaliran nero, mozes samo ovaj fajl skinuti sa neta). Ovo je u stvari nerov interni aspi.
Ok, hvala. Ali to sam znao i ranije. Hteo bih da instaliram bas aspi (evo stao mi mozak, ne znam "proizvodjaca" 🙂 )

Verovatno mislis na Adaptec. Postoji nekoliko verzija, najnovija je 4.72, ali bi najbolja trebalo da je 4.60. Medjutim, kao sto rekoh, ni ona ne radi kako treba. Najveca kompatibilnost kod mene je bila sa ovom verzijom iz attachmenta, ali nijedna nije radila ""bez bubica". Probaj, najlakse je startovati killaspi.

Prilozi

Nazad
Vrh Dno