Qwerty je nezamenjljiv posle nekog vremena
multimedijalni sadrzaji sasvim zadovoljavajuci (osim kamere)
...sjajnu izradu i kompaktnost e71 uzima lovorike u ovom razmatranju.
Pa nisu bas 3 razlicita e55 je slican e52, dok je 5800 za multimediju, e sada pre svega multimedija i net, znaci brze kucanje, touch screen nije toliko bitan, pogledao sam review-ove na gsmarena za sva 3 telefona. Ja sam licno za E55 jer ima odlicnu zavrsnu obradu u odnosu na 5800 koji se sav klima, dok je ovde aluminijum, celik,... Jedino me kopka da li je ekran na e55 dovoljno veliki za net i kako Garmin radi tu, posto procitah ovde da je Opera mini i Garmin ne podrzavaju njegovu half QWERTY tastaturu.
Pozdrav!
Ja sam licno za E55 jer ima odlicnu zavrsnu obradu u odnosu na 5800 koji se sav klima, dok je ovde aluminijum, celik,...
Samo da ti kazem da ovo kucam sa tog e71, primio sam poruku da je neko pisao na temi, konektovao se preko wi fi, pokrenuo link u browseru i iskuckao ovo sa lakocom...
Koji program koristis za to? Pretpostavljam neki RSS reader? Hvala
ne, dobio sam mail koji se stigao u message aplikaciju
I momci jos jedno pitanje jel E52 ima touch sense tastere, tipa call end call i ona dva gore za najbliza ekranu ?
Možda se pretplatio na ovu temu? 🙂
I e55 i e52 su mi daleko bolje izrade od 5800 ! poZz
To sam i ja mislio, pa mi nije pukla ploča u telefonu(E51), tj neki vod, nemoguće je utvrditi tačno šta, dok mi je bio u džepu. Negde sam se naslonio malo i kvrc.
Previše su tanki, 5800 čak i sa ekrnom na dodir mi deluje čvršće od E52. To što ima metalne delove i deluje čvršće i teže za svoju veličinu je samo varka i nema veze sa kvalitetom.
5800 ima višu rezoluciju i veći displej i ulaz za slušalice 3.5mm i to mi je bilo dovojno da se odlučim za njega. Pored svega me je posle dve godine malo i smorio taj E5x izgled i ako mislim da su lepi i pravi muški telefoni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari