Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Uspeces sve sa 9600gt,koristim je vec 1.5 godinu.
Sve igre rade na 22" monitoru u fullu,9800gt,8800gt,8800gts i slicne kartice su mizerno brze od ove.
Kupuj i uzivaj,na 17" je i previse.
Drugovi moji..jedva sam nasao i ovu 9600gt za 100e ovdje u ovoj hebenoj bl..nema ovde izbora ko kod vas..sve i jedna radnja drzi 15 istih kartica tako da je stvar rjesena.danas najvjerovatnije uzimam a i ne sumnjam da cu se na 1024*768 i 1280*1024 sa njom naigrati i nagledati hd i blu ray-ova.
Ako mogu nesto iz nje izvuci overklokom slobodno recite.
Vjeruj mi da znam kako ti je, i ja sam isto iz BL i tako isto sam izludio dok nisam nasao 4850 prije 4-5 mjeseci... Daj PM i reci cu ti gdje da odes da vidis da li imaju ATI 4770, ako nemaju pitaj kolika je cijena i kad se moze nabaviti (a moze sigurno jer i ja sam tako)...Samo trebas da budes uporan.
srecom thread nije o klokovanju E5200. jer da jeste morao bih da brisem offtopic.
drugari drzite se teme, ovo je bas otislo predaleko. citam thread i mislim se da li sam u sobi "sta da kupim od grafickih" ili u "klokovanju procesora".
Odlican.. Diži to na 1.4V (ako ti sadašnja temp na 1.25V nije velika) i vidi koliko može da ide dalje...
Smanji množilac na x6 i idi sa FSB-om da vidis koliko ce dogurati.
Naravno, memoriju stavi u 1:1 mod sa 5-5-5-15 2T tajminzima.
Kad ga naguras, pusti neki blend test i prati temperaturu sa RealTemp-om. Ako ide na 72-73C, spuštaj voltažu..
aj pa javi kako si ga nagurao..