evo i ja da se pohvalim sa "losim" primerkom
inace radi stabilno na 390x8 sa voltazom za proc 1.375v (ddr 1170MHz)
i 375x9 sa voltazom za proc 1.4875v (ddr 1125MHz)
najvise sto je uspeo da digne vistu je 3.52Ghz sa 1.55v
P.S. slika je sa fotoaparata posto na visti ne znam da namestim dugme za printscreen na apple tastaturi grrr.
da si udario "printscreen" taster i otvorio M$ Paint i uradio edit->paste to bi bio kriminal jel ? :trust: Sledeci put nam okaci X264 video zapis od 20 minuta gde se vidi kako ti se dize windows i ide orthos 17 minuta... :wall:
Pa nemam printscr taster na apple tastaturi
a ne postoji budzeni drajver za vistu...
sorry nece se ponoviti
evo i ja da se pohvalim sa "losim" primerkom
inace radi stabilno na 390x8 sa voltazom za proc 1.375v (ddr 1170MHz)
i 375x9 sa voltazom za proc 1.4875v (ddr 1125MHz)
najvise sto je uspeo da digne vistu je 3.52Ghz sa 1.55v
P.S. slika je sa fotoaparata posto na visti ne znam da namestim dugme za printscreen na apple tastaturi grrr.
@gandy, cime hladis procesor. Malo mi je nelogicno da na tako malom naponu veliki klok?
Nije ti los primerak memorije, aj sad testiraj CPU jer nigde nisam to video, a diskutujes o primerku procesora i okači core temp kao reper za temperaturu.![]()
@gandy, cime hladis procesor. Malo mi je nelogicno da na tako malom naponu veliki klok?
svaka ti dala za kuler !!! Taj TR razbija, da mi je znati gde si ga uzeo pa da odma povadim ova moja creva iz kucista !
PS. Nije zdravo preko 1.5V za 24/7 rad, mada ja ne hajem puno za to ukoliko to donosi puno, ali ako ti na 3.4 radi na 1.48, sa 1.5V neces puno dalje stici i nema ni puno smisla...
@LazaNS
Cime hladis cpu?
To su temperature na Idle :type::bottle::bottle:
Hladim ga Kandalfovim tecnim hladjenjem. Nije mi stabilan na 3.6 ni na ovom, al ni na vecem naponu. Radio je on meni dva meseca na 3.5GHz sa Geminom stabilno. Nisam hteo ranije da ga forsiram na 3.6 jer je ono vec bilo dovoljno za Gemin. Sad prakticno sem sto sam usao u Win na 3.6GHz i tako radio na kompu sve dok nisam pokrenuo Orthos nisam nista dobio, i dalje ga drzim na 3.5GHz za stalno. Mogu ga podici i na vise za slikanje, ali ja sam se nadao da ce 3.6 biti stabilan za svaki dan, medjutim nista od toga. Mozda mi vec i napajanju nestaje snage pa ono posustane, ipak je 450W knap, pa mozda i pramalo za ovo sto teram i kako ga teram. Pogotovo sam posumnjao na napajanje kad sam podigao FSB voltage i neki mhc(ili kako vec) pa nije hteo u Win na 3.6 iako je bez toga to prolazilo bez problema. Jos sam priliko premestanja u novo kuciste izvadio 2GB memorije da ga malo rasteretim jer sam dodao pumpu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari