GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
Kolika je maks preporucena temp za E4300(za svaki dan)?
Meni je na BOX-u isao i na 80C (u sobi je bilo 30), pa mu nije smetalo. Recimo da preko toga ne treba ici.
Kolika je maks preporucena temp za E4300(za svaki dan)?
...a kad poteras S&M FPU test ide i do 90Ja kao max temp priznajem samo S&M na cpu usage 100% i FPU test od 20 minuta. Orthos je mala beba za to.
probaj ti to jos koji putKad sam testirao ovo moje na stabilnost posle montaze vodenog itd. S&M je sa 28 (tad je bilo 22C kod mene u sobi) u roku od DESET sekundi nabio 40C, posle 5 minuta je bilo 43C. Orthos sam na 9tci ostavio celu noc da radi, kad sam ustao sutradan temperatura je bila 38C
(Blend test oko 9 sati (puno spavam))
Okači i screenshotove, ali da se na njima vidiš i ti kako držiš današnje novine i u pozadini TV program na kojem je tačno vreme.
...sa istetoviranim "silverglider" na celu i "order of the red tit" na levoj sisi![]()
@GoranM:
Da te ne muci napajanje ? Ne znam sta trenutno imas, ali na 3.15ghz ipak imas poprilicno W potrosnje od strane CPU-a...
ja bi i dalje reko da je napajanje...merim i ja unimerom i sve je ok al se restartuje na 2800mhz...
to je sica...bez 3.6 nemoj da se javljas![]()
Ali sto bi mnozilac bio u pitanju ako on na 2x predstavlja sinhron odnos kada bi FSB bio 333 ? Znaci, ja nisam ni malo klokovao memoriju, ona u svim slucajevima do 333 radi na ili ispod 667.
Jedino ako je problem do BIOS-a kao sto kazu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari