Šta je novo?

E3 2011

Sve u svemu, jedino je valjala fora koju je napravio onaj iz EA Sports-a i Dance Central 2 :).

Ali ladno CELA konferencija posvecena Kinectu...

Ono sta znam nije bilo lose ali nista impresivno.

Recimo genijalno mi je ono skeniranje preko Kinecta i one glasovne komande ali igre za Kinect i igranje na taj nacin mi je ******.

Ovu konferenciju sam najvise gledao zbog Forze 4 i Mass Effect 3 ali nazalost mogu reci da su nas *****ali i da nismo videli nista novo i "socno" u vezi te 2 igre.

Onaj Kingdoms Ryse izgleda super i iskreno nadam se da nece biti iskljucivo Kinect igra.

Gearsi 3 i legendarni Ice-T isto bili odlicni kao i MW3 mada ne igram nesto te pucacine

Najgora konferencija u istoriji E3-a. I ne verujem da ce ikada u buducnosti biti gora od ove.

Nadam se da ce SONY i Nintendo da prikazu bar nesto normalno, potrebno mi je to posle ovoga. E3 stvarno nije mogao gore da pocne :).

Radije bih gledao 2 sata ponavljanje "we're sorry" od Sonija nego ovo ispiranje mozga kinectom. Ciljana populacija deca od 5 godina.

Ima li neko da mu posalje jedan Kinect?

[youtube]RWtxs5rl7jk[/youtube]

Poslednja izmena:
Nazalost sam na poslu pa ne mogu da pratim, po vašim komentarima i bolje!

Gde mogu da pratim najnovije vesti, a sutra ce lepo mirno da gledam sto me zanima.

Gde da gledam EA-ovu konferenciju, ne mogu nigde da nadjem..

edit: nasao

Poslednja izmena:
Samo prati onaj gamespot link sto sam ostavio na vrhu strane, mada mogu i drugi linkovi pocijne za 5 minuta.

Kad pomislis da NFS ne moze da padne na nize grane... uvek te razuvere.

NFS sa QTE sad sam sve video :D :/

Ali liči na Underground.

Ajmo sad da vidimo SWOTOR, to se čeka :)

Tako mi se igra dobra Star Wars igra (koja nije RPG, doduse).

E a ako Lil Wayne igra onda uzimam :D :D

Aj sad priznaj da si samo zbog toga gledao konferenciju, cekao si svoj momenat i nadao se Lil Wayne-u :D. Ne pokusavaj da se odbranis :)

Cekam BF3, ali Lil Wayne je lego na penal :D

Ok, nek' bude :)

Boze, sta je ovo? :)

Poslednja izmena:
Vredelo je cekati BF3, i came :)

Lepo odrađena konferencija, BF3 deluje odlično :)

Mada generalno utisak trenutnog stanja se najbolje oslikava sa ove dve slicice..

gaming.jpg

fpsmap.jpg

Ne mogu da vam opisem koliko mi idu na qrac cutscenes u SRED gameplaya..

Poslednja izmena:
Nažalost zaista je tako :(

da li moze neko negde da iskopa do koliko traje danas E3, vrlo je zanimljiv live stream, gledam vec 3 sata bez prestanka, ali moram da znam jos koliko ce da traje
thx unapred ako neko vidi negde pa napise

e hvala ti, ukljucio sam se u temu od trece strane, my bad, izvinjavam se.
Ok znaci gledamo Ubija jos i to je to za danas

edit: u stvari Sony krece u 2 nocas, al to je vec previse :D

Neki lik je izjavio, koji je imao priliku da proba/gleda neke igre koje Sony treba da predstavi, da ce izmedju ostalog biti najavljen novi God Of War...

Sony ce da samelje MS i ove godine! :)

Vise bi voleo da se obistini glasina da ce GTAV da bude na sonyjevoj konferenciji..

Ubisoft je baš krenuo dobro sa FC3 i onim simpatičnin Tintin-om, ali sad su zaista uspeli da žestoko smore :D

Gledam Ubisoft konferenciju i ne znam da li da se smejem ili plačem... Pa oni su gori od MS-a

A da ne pričamo o ovom iritantnom liku koji je domaćin prezentacije.

Nazad
Vrh Dno