Ko je ochekivao da tebi ne bude smor kad nije generichka ideja, ne moze da se puca i ima puno veze sa realnoshcu![]()
Ne bih sad da ti kvarim raspoloženje, i da bude da pljuljem po igri jer koliko vidim biće odlična, ali TEBE moram da komentarišem.
Borise, to je bilo jos u lemingsima...pa kasnije u lost vikings, pa kasnije u jos mali milion igara, samo naravno nije tehnicki tako bilo odradjeno. O tome ti covek prica. LBP je smao logican sled dogadjaja.
Jesi igrao nekad Incredible machines ? Imas tamo i vodu...
nije mi cilj da se raspravljam vec se samo nadovezujem na prethodnu pricu...
Harakiri....bice neshto shto ce postaviti nove standarde, ne samo medju platformama.
Znachi ako je vatra postojala u nekoj 2D igri na spectrumu, to je to, vec vidjeno
Boris nikako da ljudski kaze ono shto misli. LBP se razlikuje od slichnih igara po tome shto ima realnu fiziku i svojstva materijala, a to bogami nemaju ni mnogo ozbiljnije igre, a pogotovo ne platforme. LBP je simulacija medju platformama i u kombinaciji sa "create" mogucnostima bice neshto shto ce postaviti nove standarde, ne samo medju platformama.
Sad ozbiljno: jel vi pijete nešto ili uzimate neke lekove? Odajte mi tajnu, plz.
Za mene:
-Star Wars Force Unleashed
-Fallout 3
-Little Big Planet
-KillZone 2
-Far Cry 2
-Afrika
I to sve u narednih pola godine. Sjajno
.
Pa mi, Sony botovi.![]()
Znachi ako je vatra postojala u nekoj 2D igri na spectrumu, to je to, vec vidjeno
Boris nikako da ljudski kaze ono shto misli. LBP se razlikuje od slichnih igara po tome shto ima realnu fiziku i svojstva materijala, a to bogami nemaju ni mnogo ozbiljnije igre, a pogotovo ne platforme. LBP je simulacija medju platformama i u kombinaciji sa "create" mogucnostima bice neshto shto ce postaviti nove standarde, ne samo medju platformama.
f3? po svim najavama sam ocekivao da ce da us3ru ali su po onome sto sam video i moja ocekivanja premasili.. salu na stranu, ocekivao sam mnogo vise od onog sto su prikazali, deluje kao da ce ispasti neki tezak prosek ili malo iznad..
jel ima neki info za sw? ne znam dal je bilo u zadnjih 12 strana![]()
PS. Vidi se da nemas pojma o cemu sam pricao i koje su igre u pitanju. NE sumnjam ja da ce LBP biti strava uradjen itd. ali tvrdim da ce vecini ljudi igre tipa GT5, killzone, uncharted isl. biti 1000x zanimljivije i bolje.
"we got sandy beaches here in England too" Abby: "So how the fu*ck want to see 'em !"
PS. Vidi se da nemas pojma o cemu sam pricao i koje su igre u pitanju. NE sumnjam ja da ce LBP biti strava uradjen itd. ali tvrdim da ce vecini ljudi igre tipa GT5, killzone, uncharted isl. biti 1000x zanimljivije i bolje.
LBP kakva igra. U njoj ce pritiskom na odredjeni taster lik koga vodite moci da skoci, ali nije to obican skok kakav je bio u Super Mariu ili Sonicu vec savrsenstvo od skoka da ne pricam o pravljenju sopstvenih nivoa. E to je nesto nevidjeno, zlobnici bi rekli da je to i ranije postojalo i da se zove level editor, ali ne, ovo je nesto novo i do sada nevidjeno. Sonyevi programeri danonocno rade i sve govori da ce uspjeti da materijale prikazu u pravom svijetlu, te da ce se lik kada naidje na led teze zaustavljati tj. da ce se klizati po istom. Zaista to je jos jedna nevjerovatna novina uz dosad nevidjeno kotrljanje tocka ako se isti gurne u igri. Zapitajmo se da li poslije ovakvog naslova uopste ima mjesta napretku igracke industrije jer poslije vjerno prenesenog zmajevog leta u igri Lair, realnog ponasanja fotoaparata u Africi a sada i velikog broja nabrojanih inovacija u LBP veoma malo ili nimalo mjesta ostaje za napredak.
Mada Sony je to, stara samurajska firma koja uvijek prijatno iznenadi svoje korisnike.
LBP kakva igra. U njoj ce pritiskom na odredjeni taster lik koga vodite moci da skoci, ali nije to obican skok kakav je bio u Super Mariu ili Sonicu vec savrsenstvo od skoka da ne pricam o pravljenju sopstvenih nivoa. E to je nesto nevidjeno, zlobnici bi rekli da je to i ranije postojalo i da se zove level editor, ali ne, ovo je nesto novo i do sada nevidjeno. Sonyevi programeri danonocno rade i sve govori da ce uspjeti da materijale prikazu u pravom svijetlu, te da ce se lik kada naidje na led teze zaustavljati tj. da ce se klizati po istom. Zaista to je jos jedna nevjerovatna novina uz dosad nevidjeno kotrljanje tocka ako se isti gurne u igri. Zapitajmo se da li poslije ovakvog naslova uopste ima mjesta napretku igracke industrije jer poslije vjerno prenesenog zmajevog leta u igri Lair, realnog ponasanja fotoaparata u Africi a sada i velikog broja nabrojanih inovacija u LBP veoma malo ili nimalo mjesta ostaje za napredak.
Mada Sony je to, stara samurajska firma koja uvijek prijatno iznenadi svoje korisnike.
Jesi ti ozbiljan, kao stvarno ne razumes na sta se misli...? :trust: Ko prica o tome da vatra voda led struja nisu nikad vidjene do sad u igrama?? Pricamo o tome na koji nacin su iskorisceni ti elementi i revolucionarnoj fizici...
Incredible Machine (ne Machines), i ako je ta igra imala kvazi fiziku u 2D, to se ne moze porediti sa onim shto LBP ima
Što se onda igraš uopšte? Sve što postoji je postojalo u nekoj varijanti na P2 pre 10-ak godina...nešto što sam na Pentium2 igrao pre skoro 10 godina
Niko ovde ne kaže da svega toga nije bilo ili da je svaki taj element sam po sebi nešto neviđeno (u stvari, možda i kaže, ali to je glupoNe, ne mogu da se uverim. Žao mi je , ali sve ovo sam video i u drugim igrama.
Ko ovo nije video ni u jednoj drugoj igri, taj il' je živeo u pećini il' je pijan i napušen pa lupa gluposti, ili je jednostavno malouman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari