Šta je novo?

E3 2008 (konzole)

ICO je bila odlicna igra, nazalost sam bio zaglavio kada je trebalo da se popenjem na nekakvu veternjacu, tu je bio neki bug i jako je tesko bilo to izvesti. Ja sam pokusavao preko 2 sata i onda odustao. Zna li neko je li kasnije u DVD verziji greska ispravljena?
Secam se vetrenjace. Nije bio bug, bilo je malo teze to izvesti, morao si da se uhvatis za jedno krilo koje bi te odvelo gore i tada si morao da se odbacis na platformu koja se tamo nalazila...
2nkrsjb.jpg

Zar nije Afrika samo za Japan?
A sam koncept igre je retardiran, koji je fazon u jurenju savanom i fotografisanju zivotnju?

Ne znam koji je fazon.. svakako nije "igra" u pravom smislu reci.. ali izgleda fenomenalno, mene veoma privlaci da je posedujem, bice verovatno ogromno prostranstvo, zivotinje ce biti uradjene da se ponasaju kao prave, za one sto gledaju "Animal planet" je prava meka :) Cisto onako, posle besomucnih pucacina, upalis Afriku i setkas se po onim divljinama, posmatras zivotinje, sta znam, super mi zvuci kao ideja..

Secam se vetrenjace. Nije bio bug, bilo je malo teze to izvesti, morao si da se uhvatis za jedno krilo koje bi te odvelo gore i tada si morao da se odbacis na platformu koja se tamo nalazila...
2nkrsjb.jpg

Nazalost sam samo dotle stigao. Sve pohvale za igru. Pravo remek djelo, steta sto je slabo prodavana.

Ne znam koji je fazon.. svakako nije "igra" u pravom smislu reci.. ali izgleda fenomenalno, mene veoma privlaci da je posedujem, bice verovatno ogromno prostranstvo, zivotinje ce biti uradjene da se ponasaju kao prave, za one sto gledaju "Animal planet" je prava meka :) Cisto onako, posle besomucnih pucacina, upalis Afriku i setkas se po onim divljinama, posmatras zivotinje, sta znam, super mi zvuci kao ideja..

Najjache je bilo kad su skoro ponovili info o igri, i ameri po forumima su redom bili u fazonu "shta, ne mogu da se ubijaju zivotinje" :D, a ti isti se godinu dana loze na igru iako je od starta bilo recheno da ce biti samo posmatranje i fotografisanje. Ako urade kako treba zivi svet i njihovo ponashanje, a po trailerima deluje tako, bice to kao da si na nekom foto safariju, pa josh fotografisanje ako bude uradjeno realno, milina, moci ce da se pokupe informacije i o zivotinjama i o fotografiji, samo se bojim da igra bude samo za JAP, poshto ce biti kao neka enciklopedija sa puno teksta, a ko ce da uchi japanski sad :)

Poslednja izmena:
Moćan ovaj Kutaragi, ima izbacivače i na benchmark forumu. :)
Mada ovaj mučenik u padu, deluje kao Japanac.. c,c,c opet će neko morati da se pravda u ambasadi. :d

ovo deluje kao smor mileniuma :D

Nemoj tako, oduvek sam hteo da idem na foto safari. ;)
Sad ću morati ponovo da razmotrim odluku o kupovini trojke. Pa još kad stigne i Fat Princes. Osećam da će multiplayer da bude loodilo. :D

Poslednja izmena:
Ada kad su u Sony-u svjesni da igra moze imati prodju samo u Japanu. Al interesnatno je kako igra cim je za PS3 onda je remek djelo KZ2 npr. Treba se sam podsjetiti sto se sve za KZ1 pricalo i koliko je ovdje prisutni Driver unaprijed hvalio i tu igru, pa se zna sto je bilo.

Ada kad su u Sony-u svjesni da igra moze imati prodju samo u Japanu.

Shta to dokazuje, da igra ne valja ? :) Isto kao shto moja zastava dokazuje da radim za Japansku vladu :)

Al interesnatno je kako igra cim je za PS3 onda je remek djelo KZ2 npr. Treba se sam podsjetiti sto se sve za KZ1 pricalo i koliko je ovdje prisutni Driver unaprijed hvalio i tu igru, pa se zna sto je bilo.

Shta lupetash bre ? KZ1 nisam ni igrao, nisam prichao o njemu, niti me je zanimao i jedan fps na PS2.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je lepo sto ce i devojcice od 7 do 14 godina imati igru namenjenu njihovoj populaciji.

Znachi divlji svet zivotinja i fotografija je za devojchice od 7 godina ? :)

Za koga je Gears of War ili Saints Raw ? Za dechake u pubertetu ?

Poslednja izmena:
Pa valjda je poenta igara pre svega da se iskusi nesto sto je malo verovatno ili nemoguce da ces iskusiti u realnom zivotu. Cena puta u Keniju je blizu cene jedne PS3 konzole i par igara.
Au kakvi ste vi Sony botovi sutra cete poceti da oblacite Kena i Barby, pa cete opet da se cudite kad vam se ljudi smeju.

Safari u Keniji koshta preko 3000e, to je daleko od PS3 sa par igara. Drugo, u Africi postoji chitava enciklopedija sa fotografijama i snimcima gomile zivotinja, mozda to nekog zanima, a kao shto sam vec rekao, ako je fotografisanje napravljeno realno, svako ko se bavi fotografijom a voli divljinu, interesovace ga igra. Pucanja ima koliko hocesh i toga mi je preko glave odavno, hocu da probam drugachije igre, i niko ne garantuje njen uspeh, ali Microsoft to nikad nece ni probati, zashto da rizikuje kad moze da iskeshira peti deo igre sa PS2.

Poslednja izmena:
hocu da probam drugachije igre, i niko ne garantuje njen uspeh, ali...
Amin!

Afrika bi žestoko prijala ovakva kakva je. Ogroman potencijal! Nadam se da ni mi zapadno nećemo dugo čekati. Afrika i Valkiryia Chronicles su nešto što se toplo nadam da će doći. Dobro, VK je već potvrđen (kasniće dobrih 6 meseci u ostatku sveta u odnosu na Japan), a Afrika će verovatno sličnim putem. Verovatno će da uigravaju community i malo da se igraju sa mogućnostima na relativno ograničenom (ma kako to zvučalo) azijskom tržištu, a potom da je u enhanced varijanti daju ostatku sveta.

afrika je cudo,cudo...ja sam ostao bez daha,jel je bese ono razvija kon-tiki tim.

afrika je cudo,cudo...ja sam ostao bez daha,jel je bese ono razvija kon-tiki tim.

Ti si jos veci smarac od xxxandera, sve nesto nisi ni vamo ni tamo, gotivis i PS3 i X360, posedovao bi i PS3 samo da ima pirate, bla bla bla a non stop spamujes protiv PS3, u cemu je problem?

Ma dosta mi je ovog proseravanja oko PS3,stvarno su mi ga zgadili likovi koji umrese od zelje da ga glorifikuju u nebesa,prestave kao bolji izbor i ostale podvale,pa svaku ubogu temu zagadjuju...mislim mnogo je providno.
I mora se priznati da su vlasnici boxa mnogo umjeremiji i objektivniji ..valjda imaju sta da igraju-prepostavljam

I mora se priznati da su vlasnici boxa mnogo umjeremiji i objektivniji

cepanje.gif

Mora da je moja verzija Benchmarka drugacija od tvoje... Ko dize u nebesa, ja samo vidim neizbezne reply-eve na glupe konstantacije, to je sve...

Moja vizija je bila da procitam sta pravi korisnici kazu-objektivno,ali ono sto se desava mi je toliko degutantno da sam morao da reagujem,...verbalno.

Ma dosta mi je ovog proseravanja oko PS3,stvarno su mi ga zgadili likovi koji umrese od zelje da ga glorifikuju u nebesa

a meni su se zgradili ljudi koji ga pljuju za svaku sitnicu. kako ja koji ga imam rec nisam reko o toj africi i bilo cemu sto je bilo sad na e3 vezano za njega (jer nisam imao pristup netu normalno pa nisam nista od trejlera i klipova mogao da pogledam), a redovni pljuvaci su tu odma da pljuju i prozivaju iako im na pamet ne pada da pogledaju prvo o cemu je rec. ja cisto sumnjam da si otisao da vidis i pogledas klipove o africi a pljujes je na sva usta. i to samo zato sto je za ps3.

inace, back 2 d tema. sad sam i ja pogledao i sta ja znam.. za ljude koji vole da gledaju takve emisije na tv-u (a ko to ne voli :) ) moze biti izuzetno zanimljivo. u jednom trenutku sam se zamislio ko da gledam nacionalnu geografiju :) .. ne znam kako su zamislili kretanje tj interakciju za svetom ali videcemo.. moze ispadne nesto dobro od ovog :) .. za relaxaciju :)

ne razumem onaj lbp. igras se sa onim coveculjcima i zivotinjama? :D

Kojim sad zivotinjama? :) Ovo se klasifikuje kao 2.5 D platforma, imas i ograniceno kretanje u trecoj dimenziji. Platforma u kojoj mozes sam da napravis nivo ili da sam napravis boss-a? Moze li biti vise awesome od toga? :D Uz igru ce doci 50 vec napravljenih nivoa a mozes samo da predpostavis koliko ce jos biti napravljenih nivoa i mogucnosti. Mozes da napravis "Bench nivo" recimo, cilj je recimo da obrises sto vise spamova po nivou, xxxander je kraljica, za njega ces morati malo vise da se potrudis a verovatno ce ti biti potrebna podrska jos jednog drugara... :D

Poslednja izmena:
Kojim sad zivotinjama? :)

ucinilo mi se da sam video neke zirafice u onoj gunguli :)

Ovo se klasifikuje kao 2.5 D platforma, imas i ograniceno kretanje u trecoj dimenziji.

pa tako mi i delovalo, kao platforma, koje doduse znaju da budu izuzetno zanimljive, samo ne znam sto toliki hype za ovu :)

Mozes da napravis "Bench nivo" recimo, cilj je recimo da obrises sto vise spamova po nivou, xxxander je kraljica, za njega ces morati malo vise da se potrudis a verovatno ce ti biti potrebna podrska jos jednog drugara... :D

hahaha.. sad znam sto toliki hype :)

samo ne znam sto toliki hype za ovu :)

Pazi ovo, dakle igra ima toliko fizickih mogucnosti da to nije normalno, svaki predmet i sve reaguje po fizickim zakonima, pogledaj poslednji filmic koji sam postavio ovde o LBP, uzmes balone sa helijumom i oni zaista rade, dakle vuku te na gore, neogranicene mogucnosti, postoji led, vatra, elektricitet, naletis na led, zamrzne te, prodrmas sixaxis da bi se oslobodio... ma bolest bre koliko ovde mogucnosti postoji :)

Izgleda da cemo dobijati ekskluzivne tematske nivoe od drugih programerskih kuca :)

Media Molecule raved about massive boss battles that require flipping 120 switches to defeat, and they once again hinted that other internal Sony developers (such as Killzone creators Guerrilla Games or Shadow of the Colossus director Fumito Ueda) might be designing their own unique LBP showpieces.

A ovde opsirnije http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3168921

Pazi ovo, dakle igra ima toliko fizickih mogucnosti da to nije normalno, svaki predmet i sve reaguje po fizickim zakonima, pogledaj poslednji filmic koji sam postavio ovde o LBP, uzmes balone sa helijumom i oni zaista rade, dakle vuku te na gore, neogranicene mogucnosti, postoji led, vatra, elektricitet, naletis na led, zamrzne te, prodrmas sixaxis da bi se oslobodio... ma bolest bre koliko ovde mogucnosti postoji :)

Ne bih sad da ti kvarim raspoloženje, i da bude da pljuljem po igri jer koliko vidim biće odlična, ali TEBE moram da komentarišem.

BALONI TE VUKU GORE? u igri ? nemoguće :zgran:
IMA VODE, VATRE, LEDA i STRUJE? neeeeeee *eri :zgran:
NALETIŠ NA LED I ZAMRZNEŠ SE? jeeeeeeee, revolucija.
(zvučiš kao da si developer, pa ti treba još para od investitora)

pa gde si ti dosad živeo? u pećini? :trust:

I onda ispada da pljujemo po konzoli i po igrama. Pa "mi" pljujemo po vama :-devil-:.
Hvalite igru(e) kao da mi ostali nismo videli "pokretne slike" ili video igre.

LBP igra donosi predivnu grafiku i doneće izvrstan "replayability" zahvaljujući nivoima koje napraviš, podeliš, dobiješ , DL-uješ. i kraj !!!
kakva voda, led, struja i čuda-muda, bakrači.... :mad:

Ti se nikada nisi igrao kockicama kao klinac, jel' da?

Kad pomenu logiku, ovo mi ne liči na foto safari, vidim neke čike s puškom.. ;)
Nisam igrao pa ne znam tačno, ali ako se tu ubijaju životinje, izem ti primer.

Inače ovaj pomenuti Wild Earth: African Safari, osim za PC postoji i za Wii.

Vrh Dno