A možda ti se desilo isto što i meni, da si išao na stranicu dobrodosli umesto dobrodosli2. Doduše, ni ja ne znam otkad postoji dobrodosli2, možda baš i jeste od ove nedelje.Ovoga(Servisi) nije bilo na pocetnoj strani pre neki dan, bas sam proveravao, jer nam isticu KZO, a nisam siguran kada.
U, tačno, na ovo sam skroz zaboravio, a jesam je nekad davno isprobao. A čemu služi verifikacija naloga? Prema recenzijama izgleda ničemu, pa me mrzi i da se igram sa tim.Ima i android aplikacija u kojoj se vide svi podaci o zdravstvenom osiguranju, pa i rok overe, danas sam je slucajno otkrio.
Kakvi bre mejlovi? Odlaziš u filijalu poreske uprava za trezor podnosiš zahtev za vraćanje novca, oni šalju MUP-u zahtev da dostave potvrde o neiskorišćenim sredstvima, i tek kad mup dostavi potvrde vraća se novac.Писао сам у теми 14.07., наиме приликом уплате новчане накнаде за издавање пасоша ја сам грешком уплатио накнаду за издавање пасоша по хитном поступку. Након одласка у полицијску станицу морао сам да уплатим редован износ за издавање пасоша а за погрешно уплаћених 5.000 дин. ми је рекла да се обратим наслежном органу. Уз помоћ колеге са форума @CarnX послао сам мејл на одговарајућу адресу. Добио сам исти дан одговор да је захтев за повраћај новца примљен и прослеђен на даљу надлежност.
Међутим ни после скоро три месеца нисам добио поврат новца нити било какав мејл са неким информацијама.
Да ли је неко имао сличну ситуацију, односно да ли неко има идеју коме даље да се обратим?
Onda rešeno, ti i dalje čekaj možda ti reše za godinu-dve taj mejl.
Ne razumem vas ovde pojedince. Dakle poslao si nekakav mejl nekome i sad očekuješ šta?^
Браво, е нек' си ми рекао!
Dakle samo vi pišite na zvanični mail. Tri puta sam podnosio zahteve naravno lično i novac je vraćen jednom nije prošlo ni 15 dana, druga dva oko mesec dana… Toliko od mene na ovu temu, na dalje mi pišite na mail odgovaram odmah 😉Ja sad ne mogu tacno da se setim, ali trebalo im je neko vreme da mi vrate novac. Ovi sto dobiju mail, odmah proslede dalje naloge, ali onda traje dok ti uplate na racun... Sad ne mogu da se setim koliko je to u mom slucaju trajalo... mesec-dva sigurno... drugi manji deo, treba mup da vrati, koliko se secam... To jos uvek mislim da nije vraceno...
@slaksm To nije nekakav mail, to je zvanican mail za reklamacije...
Brate, ako imas vremena radi tako, ali ne ubedjuj druge da je to pravi i jedini nacin...Dakle samo vi pišite na zvanični mail. Tri puta sam podnosio zahteve naravno lično i novac je vraćen jednom nije prošlo ni 15 dana, druga dva oko mesec dana… Toliko od mene na ovu temu, na dalje mi pišite na mail odgovaram odmah 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari