Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Napravio bekap pre godinu dana, i zaboravio, zahvaljujem 😀

@Astmario Onda šipak ćeš da uradiš 😅
Ako nemaš? mogućnost da sada napraviš novi backup sa novom lozinkom. Koji ćeš naravno ovaj put da zapišeš tamo gde staviš i backup zip.

Setio se, mada mogao sam praviti novi.
Naravno nema Sign sertifikata, samo Auth, ali i to je nešto 😀

Pa kad me mrzi da vadim telefon ili ličnu iz novčanika
😎

Ne radi ni kod mene..odradio sam update app i od tada konstantno puca prilikom otvaranja app..

izvvinjavam se moja greska u poslednjem postu kada sam za iznos upisao 1 dinar i el. adresu kliknuo na plati oyvorilo mi je stranicu gde ima sa de pristane na uslove i plati karticom edge sam upotrebio ako je bitno prijavio sam se onom aplikacijom preko mob telefona na sistem LPA

Jesi mozda dobio potvrdu o placanju na mail, ako si platio 😀

Upisao i ja i ništa nije stiglo na mail, platio i prošla uplata, čekam da bar proknjiže... Bezveze što ne stiže potvrda na mail...

Zanimljivo... po prvi put (za ovih 3? godine kako postoji eAgrar platforma) se desilo da zahtev za subvencije poslat na ePodsticaji portalu nema odmah dodeljen broj predmeta.

Screenshot_20260302_152418_Chrome.png

Na Samsung A56 napravio consentID backup, snimio na drive, presao na Pixel 9 Pro XL i consentID nece da ucita id backup. Jel vam se desavalo da nece ili uopste ne radi funkcionalnost?

Kako kada . Zavisi imas li srece ili ne.

Isto nije prošao bekap, sa A52s na Honor 400pro.
Ulogovao se na eupravu mail-om, klik na consentID, napravio sam nove parametre.
Sve radi opet.

Ulogovao se na eupravu mail-om

Nešto baš i ne vidim da si samo sa login mail + password mogao da radiš bilo šta oko ConsentID. Izdavanje po prvi put sigurno ne, a za "obnovu" pre nego što istekne postojeći ID ne mogu da tvrdim 100% sigurno da ne može ali čisto sumnjam da može.

Sertifikatom iz LK da, a sa najnižim stepenom "sigurnosti" šipak.

Screenshot_20260303_203643_Chrome.png

Nije mi istekao.
Promenio telefon.
Instalirao apk ponovo.
Bekap pokušao desetak puta da učitam, bezuspešno.
Bio do pošte po nove parametre, gužva, odustao.
Ulogovao se mail-om, pošto jelte, nije radio consentID.
E ovde sam pogrešno napisao.
LK + čitač LK.
Kliknuo na prvo polje ( consentID )posle logovanja.
Kreirao nove parametre i to je to.

Ako sam uneo zabunu, izvin'te.

Ako imam čitač ličnih karti i instaliran čelik, mogu li sam da dobijem parametre za ConsentID?

Yes ali licna s kvalifikovanim potpisom,valda se tako zove.

Imao sam ConsentID i nalog na E uprava.
ConsentID je istekao.
Mogu li sada da se ulogujem pomoću lične karte i čitača da dobijem nove parametre?
Ne znam da li imam kvalifikovani potpis.

Imao sam ConsentID i nalog na E uprava.
ConsentID je istekao.
Mogu li sada da se ulogujem pomoću lične karte i čitača da dobijem nove parametre?
Ne znam da li imam kvalifikovani potpis.
Kad si vadio LK,trebao si traziti i potpis. Dobio bi pin od 4 cifre i traje ti kao pola LK,znaci 5g. Ako se toga ne secas,onda moras u postu po parametre.

Kako se dobija consentID ? Nisam se do sada susreo.
Otvoris nalog na E upravi. Pa onda skidas aplikaciju pa ides u postu da ti izdaju parametre za aktivaciju aplikacije. Ukratko.

Da li je neko uspeo da nadje gde moze da se proveri status po broju predmeta u poreskoj, za povrat pdv za kupovinu prvog stana? Na potvrdi pise ePorezi i euprava, ali su im sajtovi toliko divni da nisam uspeo da nadjem apsolutno nista.

Jesi probao u LPA?

Da li je neko uspeo da nadje gde moze da se proveri status po broju predmeta u poreskoj, za povrat pdv za kupovinu prvog stana? Na potvrdi pise ePorezi i euprava, ali su im sajtovi toliko divni da nisam uspeo da nadjem apsolutno nista.
Status zahteva možeš da pratiš na portalu ePorezi, trebalo bi da budeš registrovan po JMBG-u kao poreski obveznik, kada se prijaviš biraš sebe kao poreskog obveznika i u spisku prijava pri dnu imaš opciju za pretragu predmeta koji su zavedeni kroz pisarnicu (slika opcije je u prilogu)
Više o portalu ePorezi i tome kako postati korisnik imaš na https://www.purs.gov.rs/e-porezi/portal.html

Prilozi

• 3.jpg
    3.jpg
    104.5 KB · Pregleda: 22
Nazad
Vrh Dno