izvvinjavam se moja greska u poslednjem postu kada sam za iznos upisao 1 dinar i el. adresu kliknuo na plati oyvorilo mi je stranicu gde ima sa de pristane na uslove i plati karticom edge sam upotrebio ako je bitno prijavio sam se onom aplikacijom preko mob telefona na sistem LPA
nisam, samo vidim na lpa tu uplatuJesi mozda dobio potvrdu o placanju na mail, ako si platio 😀
Ulogovao se na eupravu mail-om

Sertifikatom iz LK da, a sa najnižim stepenom "sigurnosti" šipak.
Kao što rekoh 🙂E ovde sam pogrešno napisao.
LK + čitač LK.
Kad si vadio LK,trebao si traziti i potpis. Dobio bi pin od 4 cifre i traje ti kao pola LK,znaci 5g. Ako se toga ne secas,onda moras u postu po parametre.Imao sam ConsentID i nalog na E uprava.
ConsentID je istekao.
Mogu li sada da se ulogujem pomoću lične karte i čitača da dobijem nove parametre?
Ne znam da li imam kvalifikovani potpis.
Otvoris nalog na E upravi. Pa onda skidas aplikaciju pa ides u postu da ti izdaju parametre za aktivaciju aplikacije. Ukratko.Kako se dobija consentID ? Nisam se do sada susreo.
Status zahteva možeš da pratiš na portalu ePorezi, trebalo bi da budeš registrovan po JMBG-u kao poreski obveznik, kada se prijaviš biraš sebe kao poreskog obveznika i u spisku prijava pri dnu imaš opciju za pretragu predmeta koji su zavedeni kroz pisarnicu (slika opcije je u prilogu)Da li je neko uspeo da nadje gde moze da se proveri status po broju predmeta u poreskoj, za povrat pdv za kupovinu prvog stana? Na potvrdi pise ePorezi i euprava, ali su im sajtovi toliko divni da nisam uspeo da nadjem apsolutno nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari