Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Izgleda da je nešto do telefona, a šta - nemam pojma. Pošto na svakom Android browseru posle iskakanja ConsentID notifikacije i odobravanja, otvara mi se u browseru stranica "Пажња
Дошло је до грешке током поступка аутентикације. Покушајте поново да се пријавите". Ranije mi radilo normalno, dozvole odobrene... Nema veze, provaliću vremenom šta se desilo.

Покушавам преко телефона, на рачунару ради. Пре два месеца сам узео нови телефон, сигурно је до неких "дозвола" јер ми често тражи дозволу да приступи сликама кад треба да пошаљем неку слику.
Imam isti problem sa novim telefonom(android 15). Aktivirao sam ConsentID i on radi, odobrava mi ulaz na kompu(potvrdim na telefonu), i na mobilnom u nativ browsers. Ali u Chrom ne radi, izbaci sajt grešku:
Пажња
Дошло је до грешке током поступка аутентикације. Покушајте поново да се пријавите.

Chrome ima milion podesavanja, probao sam da menjam neka(većinu) ali bez uspeha. Stari tel sa Chrome 140.0.7339.208 i android 14 radi.
Novi Chrome(koji ne radi) je v. 140.0.7339.207
Nativ browser je miBrowser(Xiaomi)

Mada u nekoj ludoj kombinciji na oba telefona i kliktanje na sve strane mi se ulogovao novi telefon. Ali nisam uspeo da repliciram situaciju.

Pomirio sam se sa tim da mi samo Mi browser radi (xiaomi), a i ne smeta mi. Bitno je da na telefonu radi.

I ja imam problem sa logovanjem preko telefona android 15, Chrome browser i ConsentID aplikacije, izlazi greška: Дошло је до грешке током поступка аутентикације. Покушајте поново да се пријавите.
Ali nekad iz više pokušaja uspem, ne mogu da provalim baš kako ali da podelim šta radim. Prvo obrišem svu istoriju i kolačiće, pa počnem sa logovanjem, kada izađe poruka idem na back na stranicu za prijavu pa refresh nje. I u nekom trenutku nakon vise vraćanja i refresha stranice za prijavu postanem ulogovan. Upravo sada sam hteo da testiram i iz prve se ulogovao posle čišćenja istorije Chrome, tako da u mom slučaju logovanje je otežano ali nije nemoguće.
Sreća je da na Samsung internet aplikaciji radi normalno logovanje za sada.

Ne znam za telefone, ali za desktop je mnogo lakse izvuci back up iz CIDa, prebaci se taj fajl na komp i instalira kljuc i nikad vise ne treba da se potvrdjuje preko app, komp sam ponudi kad se loguje sa sertifikatom

Ne znam za telefone, ali za desktop je mnogo lakse izvuci back up iz CIDa, prebaci se taj fajl na komp i instalira kljuc i nikad vise ne treba da se potvrdjuje preko app, komp sam ponudi kad se loguje sa sertifikatom
Ovo provereno radi, jedina mana je ako desktop koristi još neko može da uđe u nalog jer posle instalacije ključa više ne traži šifru za logovanje.

I ja imam problem sa logovanjem preko telefona android 15, Chrome browser i ConsentID aplikacije, izlazi greška: Дошло је до грешке током поступка аутентикације. Покушајте поново да се пријавите.
Ali nekad iz više pokušaja uspem, ne mogu da provalim baš kako ali da podelim šta radim. Prvo obrišem svu istoriju i kolačiće, pa počnem sa logovanjem, kada izađe poruka idem na back na stranicu za prijavu pa refresh nje. I u nekom trenutku nakon vise vraćanja i refresha stranice za prijavu postanem ulogovan. Upravo sada sam hteo da testiram i iz prve se ulogovao posle čišćenja istorije Chrome, tako da u mom slučaju logovanje je otežano ali nije nemoguće.
Sreća je da na Samsung internet aplikaciji radi normalno logovanje za sada.
To se i meni desilo, refresh i postao sam ulogovan sa visokim nivoom(consentid).
Ali nisam uspeo da ponovim, mada se nisam ni bakto tolko sa brisanjem keša i kolačića(a probao sam i to).

Nazad
Vrh Dno