streets_fan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2004
- Poena
- 645
Verovatno je to, istice za 40ak dana. Probacu kad otkuca 30ti dan. Hvala.
Na to sam mislio. To je negde 23-24 Juna, a 8 Jula idem na more. Jel dovoljno da stigne, u smislu kakva su iskustva?
Zakažeš termin i platiš takse onlajn tako što generišeš odgovarajuću uplatnicu (ima na prethodnoj strani link), pa se samo pojaviš u zakazano vreme kao što kaže kolega iznad, oni uplatu vide u sistemu.Istice mi licna za nekih 30 dana,samo zakazem preko euprave termin i tamo u supu pre termina platim takse,jel tereba jos nesto da se popunjava?
PozdravPretpostavljam da ne postoji procedura za reset PIN-a, PIN i postoji da bi aplikaciju koristio samo onaj ko ga zna.
Možeš da uradiš izdavanje novih parametara za ConsentID, na eid.gov.rs, ali da bi to uradio moraš da se uloguješ. Ako imaš sertifikat na LK, možeš sa njim da se uloguješ.
Ako nemaš, možda u pošti mogu da ti izdaju nove parameter.
BTW, ako se ne varam, ranije je PIN bio 4 cifre?
Pozdrav
Pozdrav
Imam ConsentID koje je instaliran jos pre nekoliko godina. Pojma nemam koji je pin da li je 4 ili 6 cifara. Logujem se jaa na eid.gov.rs preko mail adrese ali mi tako ne da da promenim parametre u ConsentID. Pomisao da moram da cekam u posti me izludjuje. Licnu kartu sam skoro menjao pa me intresuje posto si pominjao da mogu da se ulogujem preko sertifikata za LK. Uskoro trebam da promenim tel i to me jos vise plasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari