Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Na to sam mislio. To je negde 23-24 Juna, a 8 Jula idem na more. Jel dovoljno da stigne, u smislu kakva su iskustva?

Više nego dovoljno vremena, ne bi trebalo da bude problema.

Koja je cena dostave dokumenata? Treba mi uverenje o nekažnjavanju

Ja sam za vozacku platio 217din cini mi se

Ne radi eUprava ili je nešto kod mene problem?

Danas uspesno odradio proceduru za zamenu vozacke. Definitino je bilo do roka za zamenu, tj pokusavao sam vise od 30 dana pre isteka.

Info:
Moguce je uraditi obnovu duzvole online i ako je u medjuvremenu promenjeno prezime.

Da li još neko ima

HTTP Status 500 – Internal Server Error​

Istice mi licna za nekih 30 dana,samo zakazem preko euprave termin i tamo u supu pre termina platim takse,jel tereba jos nesto da se popunjava?

Nista, ako uplatis takse samo se pojavis u zakazano vreme sa starom licnom kartom i tjt.

Racunaj samo da moras da juris 00:00 da se otvore termini za 30i dan.

Edit: sad vidim da hoces da uplatis u supu, ne moras ni to, sve se zavrsava online i tamo gde vidis svoju aktivnost ce ti stajati evidentirana uplata.

Istice mi licna za nekih 30 dana,samo zakazem preko euprave termin i tamo u supu pre termina platim takse,jel tereba jos nesto da se popunjava?
Zakažeš termin i platiš takse onlajn tako što generišeš odgovarajuću uplatnicu (ima na prethodnoj strani link), pa se samo pojaviš u zakazano vreme kao što kaže kolega iznad, oni uplatu vide u sistemu.

Zakazao sam na eupravi,ali tamo nemam link ka placanju taksi?

Prilozi

• Screenshot 2024-06-28 at 13.52.24.png
    Screenshot 2024-06-28 at 13.52.24.png
    83.6 KB · Pregleda: 43

Gornji deo popuniš svojim podacima, donji deo popuniš ovako:
1719575908555.png

Moze kartica bilo koje banke,posto mi izlazi samo NLB banka valjda?

Moze bilo sta, oni koriste portal NLB za obradu placanja sa njihove strane.

Мој савет је да платиш ИПС скенирај, свака уплатница коју генеришеш аутоматски добија и тај код за скенирање. Много је једноставније а не мораш да размиљшаш дал су им легла средства...

Pozdrav, pitanje jedno pre dve nedelje promenio sam prebivaliste iz Bg u Valjevo, promenio adresu u lk, posto je cipovana zavrsio sve bez vadjenja nove, ee sad ne znam sta da radim sa pasosem, nema uopste ta taksa da menjas pasos zbog promene adrese, pasos vazi do 2032. godine, otisao na salter supa kaze ne moras to da menjas dok ne istekne pasos, aa opet nalazim po netu kao da mora da bude ista adresa u lk i pasos, i sad ne znam sta da radim, planiram na more u avgustu, da nece da me cimaju na aerodromu zbog toga. Da li je neko imao slicna iskustva? Hvala

Pa neće ti policija tražiti ličnu kartu ako ideš u inostranstvo na odmor, samo pasoš. Meni se razlikuje adresa u ta dva identifikaciona dokumenta i nikad problema nije bilo - što je LK u Srbiji, to je pasoš van Srbije i niko neće upoređivati ta dva dokumenta

I ja sam tako mislio, ali kao po zakonu mora da bude ista adresa, ma da u praksi to niko ne gleda...

Imas li i vozacku, saobracajnu, pa to je trosak samo tako...

Nema potrebe da menjas dok ne istekne, lepo su rekli na salteru supa.

Pretpostavljam da ne postoji procedura za reset PIN-a, PIN i postoji da bi aplikaciju koristio samo onaj ko ga zna.
Možeš da uradiš izdavanje novih parametara za ConsentID, na eid.gov.rs, ali da bi to uradio moraš da se uloguješ. Ako imaš sertifikat na LK, možeš sa njim da se uloguješ.
Ako nemaš, možda u pošti mogu da ti izdaju nove parameter.
BTW, ako se ne varam, ranije je PIN bio 4 cifre?
Pozdrav
Pozdrav

Imam ConsentID koje je instaliran jos pre nekoliko godina. Pojma nemam koji je pin da li je 4 ili 6 cifara. Logujem se jaa na eid.gov.rs preko mail adrese ali mi tako ne da da promenim parametre u ConsentID. Pomisao da moram da cekam u posti me izludjuje. Licnu kartu sam skoro menjao pa me intresuje posto si pominjao da mogu da se ulogujem preko sertifikata za LK. Uskoro trebam da promenim tel i to me jos vise plasi

Poslednja izmena:
Podneo sam zahtev za termin za licnu kartu, a dan pre toga sam generisao uplatnicu za to i uplatio karticom.

Dobio sam email odmah posle uplate da je uspesna.

E sada kada odem na termin kreiran u eupravi, pise ukupno za uplatu nula.

Kada odem na moje aktivnosti, nema nista u sekciji „moje placene uplatnice“, iako sam dobio email.

Kada se pojavim na terminu, hoce li oni videti tu uplatu?

Pozdrav

Imam ConsentID koje je instaliran jos pre nekoliko godina. Pojma nemam koji je pin da li je 4 ili 6 cifara. Logujem se jaa na eid.gov.rs preko mail adrese ali mi tako ne da da promenim parametre u ConsentID. Pomisao da moram da cekam u posti me izludjuje. Licnu kartu sam skoro menjao pa me intresuje posto si pominjao da mogu da se ulogujem preko sertifikata za LK. Uskoro trebam da promenim tel i to me jos vise plasi

Skini potrebne programe za komp, kupi čitač ličnih karti, loguj se tako i onda možeš da sevi proslediš parametre za Consent ID aplikaciju. Na taj način si miran i nema nerviranja ni kod promene telefona 😃

Džabe da kupuje bilo šta ako nakon izrade te nove lične kartu koju spominje nije otišao podneo zahtev za upisivanje sertifikata u čip LK...

Naravno i to se podrazumeva da mora 😃 Računam da to zna i da je odradio čim pominje kao opciju 😃 Još bolje ako je to uradio odmah pri zameni 😃

Zakomplikovali su do bola. Imam dva racuna u dve banke e banking m banking sve radi bez problema mozes da resetujes passworde ako zatreba samo su ovde iskomplikovali do bola. Digitalizacija a moras do poste da popunis formular. Videcu sta cu da radim meni je to najbitnije jer mi stizu poreska resenja ne moram da se cimam

U pošti ne moraš nikakav formular da ispunjavaš, to radiš u SUP-u kad tražiš da ti ubace sertifikate 😃
Slažem se da je smaranje, ali svratiš u prolazu u poštu i vidiš da li je gužva ili nije. To je dva minuta da urade 😃

Nazad
Vrh Dno