ali bukvalno nemam vremena da potvrdim, ne ostavlja proctor za potvrdu ni nekoliko sekundi i onda stoji da je zahtev istekao.
Ako imaš pristup sa sertifikatom uz LK možeš se onda ulogovati i opozvati sertifikate.Napravio sam tati consent ID na svom telefonu za e-agrar, povezao naloge aktivirao sve je lepo radilo. I hteo sam da mu prebacim na njegov aplikaciju ne znajuci da mora login da se bekapuje. Sad ne moze da se prijavi s parametrima koje ima jer pise da postoji korisnik sa tim ID.
Je l moze u posti da dobije nove parametre ili koja je vec procedura?
Nema samo je u posti uzeo parametre. Znaci moze nove za isti mejl u posti dobiti?Za tu operaciju mora najviši nivo pristupa, tj. sa MUP sertifikatom, ako ima u ličnoj karti, uz čitač.
Pokušaj pre odlaska do pošte da im pošalješ mejl na [email protected]Nema samo je u posti uzeo parametre. Znaci moze nove za isti mejl u posti dobiti?
Nemam, u svom telefonu sam se odjavio pre nego sto sam pokusao na njegov da se prijavim. Tako da sam ostao bez pristupa skroz i ne mogu da pristupim tim "visim" opcijama... ako sam shvatio, još uvek imaš parametre koji rade u svom telefonu.
Teoretski, možeš sa njima da se uloguješ (najviši nivo pristupa), pa dok si tamo generišeš nove parametre i ubaciš u drugi telefon a ovi prestaju da važe.
To i meni piše. I onda mi kažu da pogledam pod eSanduče - arhiva, kao tamo se sve nalazi a uskoro će eSanduče i eSanduče arhiva da budu jedno.Kada uđem na "еСандуче" piše mi crvenim slovima "Сандуче је онемогућено за приступ".
Ovo je citat sa sajta, ili odgovor podrške emailom?Koliko vidim razlika između prijavljivanje aplikacijom ConsentID i prijavljivanja pomoću elektronskog sertifikata je samo u tome da ako si se prijavio preko elektronskog sertifikata možeš onda sam sebi da izdaješ parametre za prijavljivanje pomoću aplikacije ConsentID.
"Он може самостално да постави лозинку и тако омогући себи пријаву корисничким именом и лозинком, изда себи параметре за активацију мобилне апликације ConsentID, као и да себи изда квалификовани електронски сертификат у клауду и електронски потписује документа."
Kapiram da je tvoj matični kod tebe pravio problem, verujem da će ovo da bude ok, a i ako ne bude platiću ponovo pa ću u trezor po povrat. A ja uvek ali uvek čokoladu od 100gr stavim u fasciklu kad god mi trebaju njihove usluge, odjava auta, drugi auto, nove tablice... jer znam da ako sam naišao kad joj je PMS onda mogu sve tačno da popunim i vratiće me. Javljam u aprilu. Hvala drugariAko ti budu pravili problem, traži da napišeš izjavu gde ćeš navesti da si "greškom" uplatio na svoje ime i da tu uplatu nećeš iskoristiti za sebe kasnije nego samo sada za klinca, tako nekako, reći će ti ženska na šalteru tačno šta kako (meni su pravili "problem" za klinca prošle godine jer je na uplatnici bio moj matični a njegovo ime, međutim sve završeno sa tom izjavom).
Ako ne, onda ovo što je @dzokar napisao za povrat novca pa ispočetka![]()
Rezervisao sam termin za maloletnog sina za pasoš ali nije mi ponudio da mi generiše uplatnicu, pa sam otišao na e-plati i tu platio online. Stavio sam moje ime pa u zagradi njegovo pa prezime. JMBG upisao njegov. Da li je to dobro ili sam trebao samo njegovo ime? Ili sam bacio 3600+110 provizije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari