Jel potreban elektronski potpis za zamenu vozačke? Znam da tako piše na portalu, ali obzirom da ga nemam, rekoh, možda može i bez njega?Meni od 02.08.2021. stoji "ПРИХВАЋЕН НА ПОРТАЛУ И ПРОСЛЕЂЕН МУП-У". Nakon koliko dana od podnošenja zahteva su ti poslali poštom?
Ja sam 03.08. Imao taj tvoj status, a 06.08.Meni od 02.08.2021. stoji "ПРИХВАЋЕН НА ПОРТАЛУ И ПРОСЛЕЂЕН МУП-У". Nakon koliko dana od podnošenja zahteva su ti poslali poštom?
Znači 3 dana nakon podnošenja su je poslali, pa je posle bilo do Pošte. Kod mene je to čekanje već u 15. danu. Pisao sam im preko onih poruka, pa ću da vidim za 1-2 dana da li će da odgovore, da testiramo taman i taj vid komunikacije.Ja sam 03.08. Imao taj tvoj status, a 06.08.
Пратите испоруку Возачке дозволе преко сајта ПТТ Србије, Ваш број пошиљке
Nisam ni znao da mi istice 02.09. dokk me nisu zaustavili i skrenuli paznju. A po onim najbeci guzvama se lomio da prvo produzim klincu pasos, pa sebi rekoh ajd i licnu (posto je ostecena), pa isteko el sertifikat i na kraju sad vozacka, pomislih ajd bar to moze bez odlaska da se zavrsi, al izlgleda bice zavrzlame.
Znači 3 dana nakon podnošenja su je poslali, pa je posle bilo do Pošte. Kod mene je to čekanje već u 15. danu. Pisao sam im preko onih poruka, pa ću da vidim za 1-2 dana da li će da odgovore, da testiramo taman i taj vid komunikacije.
Ja sam pratio ovo uputstvo https://euprava.gov.rs/usluge/6093 i u ovom delu postoji link https://euprava.gov.rs/elektronsko-potpisivanje koji vodi do stranice gde su linkovi za skidanje aplikacije za potpisivanje.
Konfuzno je pre svega zato što nas zadužuju pre rešenja, a nakon izdavanja rešenja dobijamo knjižna odobrenja za ona prva zaduženja. Na nekim opštinama imam još i kreditno za plaćanje prethodne godine u roku, pa kada sve to doda i odbije, ne znaš više šta plaćaš. Ja imam određeni problem u glavi, pa teško trpim da nisu sve nule ili bar više nula, pa za prve uplate gadjam da sam 100 ili 1000 u pretplati, a poslednju ratu tako da mi godina bude završena sa 0.00.Pa napravili su. Vidi se svaka uplata i svako zaduženje kao i to da li imaš dug ili ne. Jedino su se ogradili da to što dobiješ na sajtu nije javna isprava ili tako nešto. Format zapisa im je daleko od jasnog i razumljivog, treba se malo udubiti da se razume šta je šta, ali nije baš ni nuklearna fizika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari