zikapavlovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 45
Uspeo sam da zakazem termin jutros u 05.15h. 😁 Izgleda da su im serveri preoptereceni.Meni tako za zenu kad sam pokusao da zakazem termin. Proslo jutros u 5
Uspeo sam da zakazem termin jutros u 05.15h. 😁 Izgleda da su im serveri preoptereceni.Meni tako za zenu kad sam pokusao da zakazem termin. Proslo jutros u 5
Nije u pitanju beogradska opstina, termini nisu problem ali izgleda da serveri opasno zezaju. PozzzMene zanima gde si našao slobodan termin?!Juče koleginica probala da zakaže detetu za LK, nema ništa u narednih 30 dana, sve popunjeno, Voždovac, Palilula...
I koji je termin bio, 16.45 ili 17.45? 😁 Zar nisi dobio potvrdu o zakazanom terminu na mail koji si registrovao na eUpravi?Ja imam veseliji problem. Imam zakazano za danas, pasoš, koji sam JEDVA zakazao pre mesec dana, ali, budala, nisam skrinšotovao ekran, računajući da će mi info o terminu biti uvek dostupan. Sad zovem da pitam, znam da je danas, znam i minute, samo ne znam da li je 16:45 ili 17:45. U Supu se niko ne javlja, na centrali kažu "neće se ni javiti, gužva je", a na sajtu e-uprave je trenutno podatak o detaljima termina nedostupan, čuveno "servis trenutno nije dostupan".. čak mogu da vidim i taj EGN broj, ali ništa dalje od toga..tako da, hteo, ne hteo, otići ću ranije, pa ako nije, onda za sat ponovo. Ovako sam mislio da im ne pravim gužvu..
Ipak 17:45 😎 moram ih pohvaliti, primili su me u terminu, i obavili za 8 min. A nije da im ne upadaju kolege policajci, bez blama, na foru da urade posao...jedan je ušao sa mnom, ali sam ga otperjao, pa je drugi šalterdžija uzeo njegova dokumenta. A moram pohvaliti i dežurnog policajca koji je pazio na disciplinu u hodniku, zaista je bio i ljubazan, i predusretljiv. Čudo 😎I koji je termin bio, 16.45 ili 17.45? 😁 Zar nisi dobio potvrdu o zakazanom terminu na mail koji si registrovao na eUpravi?
На адресу електронске поште коју сте навели добићете поруку и линк путем кога је потребно да потврдите регистрацију.
Када потврдите регистрацију, да бисте користили услуге на Порталу еУправа, потребно је да сачекате да добијете још један мејл потврде.
Односно Ваш кориснички налог постаје активан када документа провери овлашћено лице, најкасније у року од 48 сати.
Само једном у месец дана је могуће заказати термин преко е-Управе, било да га искористите или не. Потпуно нелогично правило, али тако је то.Zelim da podnesem zahtev za pasose deci, vec dva dana mi izbacuje poruku "Прекорачили сте максималан дозвољен број еЗаказивања за задати период"
Pre 2-3 nedelje sam podneo zahtev za licnu kartu, sve je proteklo ok.
Možeš, ja sam tako uradio, dugo sam imao taj što si naveo, pre mesec dana bio u policiji uneo elektronski sertifikat i najnormalnije radi.Ako kreiram osnovni nalog (username/password) da li mogu na isti nalog kasnije da se ulogujem elektronskim sertifikatom?
Poštom da, tako si 101% siguran da nije prevara (ne deluje mi kao da jeste), još bolje ako odneseš ličnoОдштампати, потписати, сликати и послати?
Dobio i ja, ali ja znam da nemam pristup računima jer se i dalje vodi na ćaleta pa sam mislio da će ovako da prebace na meneЈуче сам добио овај маил са е-сандуче. Треба да им доставим неке податке.
Да ли је још неко добио овај маил? Зашто им то треба, и како им доставити. Одштампати, потписати, сликати и послати?
И да није нека превара?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari