Zveki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.09.2003
- Poena
- 619
Znam da je ovo vise ofucana tema, ali, eto, ja sam se stvarno krstio i nogama i rukama, pa se nadam da ni vama nece biti dosadna. Pocetkom ove godine (naravno 2 meseca posle uplate) ljudi kupe racunar u Jugodati. Odmah me zovu da im podesim racunar, sto i uradih uz primetno usporen, ali ipak pri setapu stabilan rad racunara. U pitanju je Intel Celeron CPU na 2,8GHz sa PC-Chips plocom, zbog cega se i nisam upustao u problematiku brzine. Uz racunar, kao poklon dobijaju Kasperski AV sa pre 2 meseca isteklom licencom . Kako ljudi slabo koriste racunar, skoro mi se jave sa pitanjem kada bih mogao doci, jer racunar pored sporog rada cesto i blokira. Tad im rekoh da mogu doci da vidim sta je sa njim, ali posto je posto je skoro nekoriscen, sumnjam na hardver sto ce oni morati da reklamiraju Jugodati. I tako dodjem ja kod njih, pustim neke testove i racunar, naravno, ubrzo zabode. Reko ajde da probam sa drugom memorijom, otvorim komp i provalim ATA33 kabl na HDD-u! . Posto sam sledeceg momenta stavio novi kabl za HDD, i povezao CD na stari, dok sam cekao da HDD bude detektovan od strane doticne ChipiChips ploce covek mi pokaza papire koji idu uz komp, i na moju posalicu:"Aaa, dobili ste i cokoladu!", on izvadi iz ormana zapostavljenu malu Milka cokoladu u nameri da je podelimo, kad zaprepascen primeti na omotu rok trajanja do 2002 godine! .
Ima li nade za nase IT trziste???
Ima li nade za nase IT trziste???