Šta je novo?

E-MU 0404 USB softver

• Začetnik teme Začetnik teme tex707
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tex707

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
680
Pozdrav svima,

Ima li neko bilo sta od softvera za USB externu zvucnu karticu E-MU 0404?

Unapred hvala.

ovo nešto matoro, od pre 20 godina 😱
teško da će se nešto naći. E-MU kao brend za PC komponente je nestao 2007. godine, a poslednji drajveri i to beta su za Windows 7

u većem PDF-u je spisak aplikacija koje dolaze na CD-u, možda će ti biti od koristi. poslednji podržani Windows je XP pri čemu navodno 64-bitni nije dobro podržan

Poslednja izmena:
Hvala. Znam da je tesko naci, trazio sam.... nadao sam se da neko sa foruma mozda ima CD pa d ami posalje Control panel.

Pozdrav svima,

Ima li neko bilo sta od softvera za USB externu zvucnu karticu E-MU 0404?

Unapred hvala.
Za koji OS, W7? Inam za 0202, mozda radi i za 0404.
Za W10/11 ne treba driver, radi ootb.

Mnogo hvala na odgovorima.
Mislim da treba da radi bez drivera (nisam probao, uskoro cu, na laptopu sa Win 11), ali nema Control panela, znaci nikakva podesavanja, za razliku od PCI varijante koju koristim u desktopu na Win 10 i radi fenomenalno.

Mnogo hvala na odgovorima.
Mislim da treba da radi bez drivera (nisam probao, uskoro cu, na laptopu sa Win 11), ali nema Control panela, znaci nikakva podesavanja, za razliku od PCI varijante koju koristim u desktopu na Win 10 i radi fenomenalno.
Ne secam se da ima neki cPanel i sa USB driverima za W7.

.
Ovako bi trebalo da izgleda Control panel:
.

Prilozi

• emu-cp.png
    emu-cp.png
    36.7 KB · Pregleda: 20
Kod brace Rusa ima, ako me razumes.

Probaj na ovoj stranici: EMU 0404
Sa desne strane postoje 2 downloada. Jedan od 69.92 MB, iznad od 36.31 MB. Ovaj prvi bi trebao da sadrzi drajver i Control panel jer je veci, a ovaj drugi bi trebao da bude samo drajver.

Nazad
Vrh Dno