Sa nemackog ebay provereno stize. Samo treba da nadjes nacin da im platis.brale je napisao(la):Kako funkcioniše kupovina preko e-bay i da li uopšte funkcioniše kod nas?
driver je napisao(la):Sada imam i revolving i virtuon Visu iz Raiffesena
Čekaj, otvorio si account na PayPal-u tako što si za Country odabrao Austriju ili Grčku? Pročitaj doooobro terms and conditions PayPal-a, tamo kažu da ti mogu ukinuti nalog bez obaveze da ti objašnjavaju zašto su to uradili. A u nekom od threadova, čini mi se baš ovde, sam pročitao da se to dešavalo ljudima baš u trenutku kada su vršili plaćanje, tako da su ostajali bez kinte.driver je napisao(la):Proshao paypal ko nishta![]()
driver je napisao(la):Ja sam otvorio na austriju, poshto je ovo austrijska visa, pa je nekako logichno da ce raditi najbolje
mislio sam, ako je i obrnuto, da ti damdriver je napisao(la):I da, koristim paypal samo za placanje, shto ?
driver je napisao(la):Spotter, na poledjini kartice pishe "Austria card"
driver je napisao(la):Keops, a zashto bi koristio paypal da mi neko uplacuje lovu, za to postoji Western union u vecini nashih banaka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari