Šta je novo?

Dying Light: The Beast

vladimirus

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poena
425
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz (4.2GHz) & LC-POWER kuler za procesor COSMO COOL - LC-CC-120-RGB
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk
RAM
16gb DDR4 HyperX Predator 3000Mhz
GPU
MSI RTX 2060 Ventus 6GB
Storage
SSD: Samsung 860 Evo 500GB i HDD: Toshiba P300 1TB
Zvuk
/
PSU
Antec HCG650 Gold 650W
Kućište
SAMA Vanguard 05
Monitor
Philips PHL 276E9Q
Miš & tastatura
Genius
Ostale periferije
/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Izašla igra.

Drugar i ja smo bas Zgotili Keca u Co op iako ima jako frustrirajucih odluka u dizajnu i momenata u nivoima.

Nisam mnogo istrazivao al da li bi ovaj Beast trebao da bude nastavak na Keca/dlc-eve ili nastavak na Dvojku ?
(koju tek treba drug i ja da igramo.)

Kažu da je ovo nastavak na keca, tj. ono što je dvojka trebala da bude.
Ima dobre ocene na stimu i hvale optimizaciju.

Probao sam malo, dopada mi se. Pogodili su atmosferu a i gradić mi se više sviđa nego u dvojci.
Borba je dobra i brutalna, osećaju se udarci i težina oružja, parkur isto ok. Nisam mnogo otključao skilove pa pretpostavljam da kasnije može biti samo bolji i fluidniji.
Noć zna da bude jeziva kad vas Volatile nanjuši. Ali najbolji deo je kad se Krejnu zacrveni na očima pa krene pokolj. :D
Solidno radi na mom vremešnom računaru, high podešavanja, 1080p, DLSS performance, zaključao na 30fps-a i radi stabilno i bez seckanja.
Par slika:
Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.19 - 23.38.42.03.jpg Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.20 - 01.05.39.26.jpg
Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.20 - 01.05.50.46.jpg Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.20 - 01.11.50.02.jpg
Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.20 - 01.28.50.10.jpg Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.20 - 02.43.45.88.jpg
Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.20 - 01.24.51.14.jpg Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.20 - 01.22.25.25.jpg

Nisam igrao prva 2 dela ali mi gradic iz ovih screen shotova izgleda predobro pa cu ovo probati.

Skida se, imam brz net ali trebace dosta vremena, ipak se tek danas pojavila.

Самим тим што су вратили Кајла Крејна и пушке, одмах је за 2 класе боља од двојке. То је било главно што је чинило кеца легендарним.

Još par utisaka, ima bagova ali nisu strašni za sada.
Dva-tri puta mi se desilo da se lik zaglavi u mestu usred misije i ni da mrdne. Jedino što sam mogao je reload.
Dan i noć znaju da se izbaguju, tj, sat pokazuje da je noć iako se sve vidi ili obrnuto, sat vam pokazuje da je dan a sve je mračno. Restart igre ispravlja problem a devovi su najavili peč za neki dan.
Nema fast travel ili ga ja nisam otključao ali to je ok. Ima kola kao prevoz a pored toga Krejn juri kao Fleš, čak i kad se šunja.
Šunjanje vredi samo kad ste u zgradi koju želite da lutujete, na ulicama je šunjanje gotovo nemoguće.
Volatiles su smrtonosni, gotovo uvek preskačem noć jer nema šanse da im pobegnem ali još uvek nisam dobio kuku pa je kretanje po gradu teže.
Noć je ono, baš mračna. :eek:

Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.21 - 02.57.47.24.jpg
Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.21 - 02.59.48.82.jpg Dying Light  The Beast Screenshot 2025.09.21 - 02.59.57.31.jpg

Resio da ocistim deo oko manastira od zombija cista da lakse disem, otisao da odspavam da sacekam jutro i kada sam izasao iz manastira nova tura zombija se sponovala. To mi je fino ubilo zelju za igrom.
Sa druge strane mlacenje zombija je bas dobro uradjeno.

Osim bugfixeva u nekom od narednih peceva bice dodat i ray tracing (trenutno nema podrske).

Resio da ocistim deo oko manastira od zombija cista da lakse disem, otisao da odspavam da sacekam jutro i kada sam izasao iz manastira nova tura zombija se sponovala. To mi je fino ubilo zelju za igrom.
To sam i ja isto uradio na početku i bezveze izgubio vreme. Zaboravio sam da se sponuju i u prethodnim igrama.
Ali kapiram da bi igra bez toga bila previše laka i ne bi mogao pravilno da se leveluješ a kamoli aktiviraš Beast mod. A zombi nema šanse da te uhvate kad trčiš.

Odigrao sam jos malo i posle druge misije, jurenja u tunelu, moram reci da mi se igra bas svidja. Svidja mi se sto postoje neprijatelji koji su ubedljivo opasni i od kojih moras da bezis bez obzira koliko si vest igrac.
Krece sve vise da mi se svidja sto nema save kad ti hoces.

Nazad
Vrh Dno