Šta je novo?

Dx9 vs Dx10 slika...

Directx 10 for XP is wanted from long time. An alpha version of it is available now. Alky Project has released a preview of Alky compatibility libraries for Microsoft DirectX 10 enabled games. This can be used for Windows Operating system other than Vista to play games which requires Directx 10. This project was aimed to make DirectX 10 compatible games to run on Non Vista operating systems.

Download:
Code:
http://rapidshare.com/files/35841665/DirectX_10_for_Windows_XP.rar

evo izvolte
Jel probao neko?
Da li moze da se potera NVIDIA Demo Cascades?

Poslednja izmena:
ja bi probao ali mi fali nesto recimo 8xxx ali bice valjda i to

isplati li se skidati to za xp kad nema dx10 igara kod nas...koji ce ti djavo realno

Ljudi ako neko skine i proba,neka kaze svoja iskustva,naravno odnosi se na one koji imaju seriju 8 grafickih karti.A cini mi se da Call of Huarez podrzava DX10-ispravite me ako gresim.P.S.Imam linkove ako neko hoce da skida neka skine i proba ali nek posle napise kako to u opste funkcionise ako funkcionise...Pozdrav.

Ljudi ako neko skine i proba,neka kaze svoja iskustva,naravno odnosi se na one koji imaju seriju 8 grafickih karti.A cini mi se da Call of Huarez podrzava DX10-ispravite me ako gresim.P.S.Imam linkove ako neko hoce da skida neka skine i proba ali nek posle napise kako to u opste funkcionise ako funkcionise...Pozdrav.

Evo ja sam totalni zaljubljenik u Call Of Juarez, i koristim Vistu, znaci ne treba mi Dx10 za XP ,)

ONO sto fali meni, fali nama svima tako da ako biste bili ljubazni, da mi pozajmite neku 8800GTbilosta, prenecu Vam djuture utisaka ;)

Poslednja izmena:
skinuo sam ovaj DX 10 za win XP...i samo da ga jos instaliram i to je to pa cu vam javiti,kakve su ocene...pzzzzzzzzz

A kakve veze ima ova voda i nebo sa DX10, to DX9 moze bez problema, sve zavisi od developera, nego moraju nekako da prodaju Vistu..

Vid, da mi je neko juce reko ne bi verova, al evo reci cu, sta cu moram...

Driver je... (m.n.%$%.m.) u pravu!

Eto rekao sam pa gde puklo da puklo :D

jeste u pravu je. Zalosno je i to da je Halo 2 za PC isto Vista only, mada je razbijen po svim savovima i radi pod XP-om sad vec komotno...

Vrh Dno