zlatkojovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.04.2009
- Poena
- 159
Po youtubu kruze glasine o DirectX 10 za XP! Neko kaze da je nemoguce,neko da je moguce. Jel' znate vi nesto o tome?! :trust:
Zar koristiš XP?Po youtubu kruze glasine o DirectX 10 za XP! Neko kaze da je nemoguce,neko da je moguce. Jel' znate vi nesto o tome?! :trust:
Po youtubu kruze glasine o DirectX 10 zaXP! Neko kaze da je nemoguce,neko da je moguce. Jel' znate vi nesto o tome?! :trust:
I po 70ti put: ne, nema DX10 za XP. Predji na w7.
Ja sam bio nasao neki RC beta ko zna sta ... Ali to je nešto polovično radilo , tipa prijavljivao je dx 10 , ali nisam siguran da je sami dx suštinski uopste radio . Neke su ga igre prepoznale neke ne , ja nisa mprimijetio razliku u prikazu ili fps , a nisam imao tada prilike da testiram nesto sto je bilo dx10 only .
Da,jos uvek sam na XP... Zasto? Zato sto koristim DC++ i Du super controler. Na w7 nema ni jedan down/upload Contrloler trenutno. Tako da mi je DC++ usless bez ijedno d/u controlera.
NetLimiter, cFosSpeed? Ja koristim ovu kombinaciju na W7 i nemam nikakvih problema.
Možda ću instalirati Sedmicu kao dual boot kad izađe SP1l, mada ćemo to teško dočekati jer MS očigledmo misli da je EA, i da je Windows FIFA pa da može da prodaje novi svake godinu dve.
Juriš, svi na Vistu i Win7, moraju Intel, NVidia i AMD da žive od nečega. A ako već niko ne pravi nove i bolje igre koje su realno zahtevne, lepo naš drugar MS prvo izbaci Vistu gde je sve 10-15% sporije od XPa, a onda Sedmicu koja je slično sporija od XPa.
I onda dođu svi pametnjakovići sa i7 i Ati 5870 da pričaju kako im sve ekstra radi pod Sedmicom.
Možda sam ja naivan i smešan, ali gledao sam mnoge detaljne benčove zadnjih RCova pre samog izlaska Sedmice i brzinski odnosi su bili takvi. Da se sve to toliko popravi od finalnog RCa do releasa... sumLJam. Možda ću instalirati Sedmicu kao dual boot kad izađe SP1l, mada ćemo to teško dočekati jer MS očigledmo misli da je EA, i da je Windows FIFA pa da može da prodaje novi svake godinu dve.
Juriš, svi na Vistu i Win7, moraju Intel, NVidia i AMD da žive od nečega. A ako već niko ne pravi nove i bolje igre koje su realno zahtevne, lepo naš drugar MS prvo izbaci Vistu gde je sve 10-15% sporije od XPa, a onda Sedmicu koja je slično sporija od XPa.
I onda dođu svi pametnjakovići sa i7 i Ati 5870 da pričaju kako im sve ekstra radi pod Sedmicom.
Možda sam ja naivan i smešan, ali gledao sam mnoge detaljne benčove zadnjih RCova pre samog izlaska Sedmice i brzinski odnosi su bili takvi. Da se sve to toliko popravi od finalnog RCa do releasa... sumLJam. Možda ću instalirati Sedmicu kao dual boot kad izađe SP1l, mada ćemo to teško dočekati jer MS očigledmo misli da je EA, i da je Windows FIFA pa da može da prodaje novi svake godinu dve.
+1Probaj pa pričaj. Ne koristim ja Win7 zbog DX10/11 već zato što je overall dosta bolji sistem od XPa koji je, iz ove perspektive sada, raspad sistema. Ali ako je tebi lepo da ga koristiš onda super.
dx 10 na xp ima jedino vujosevic dule :smoke:
7. je ћале
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari