Šta je novo?

dvoglavi ATI 3870x2

To favorizovanje je stara prica, za mene je ako je nesto bolje onda je to bolje pa nema veze da li je to ATI ili Nvidia ono sto me je iznenadilo to je da Nvidia ne moze da menja rezolucije monitora vec zakucava nativ rezolucije to me je pitao *******i i to sam proverio, po meni to je nedopustiva greska pogotovu za nas matore sto znaci da ja ne mogu da postavim rezoluciju 1440x990 na 22" monitoru, ne znam dali postoji neki program ali iz drajvera to ne moze. Dzaba onda bolje performanse ako se pada na tim prostim stvarima

Nerazumem, jel nemozesh da smanjish rezoluciju sa 1680x1050 na 1440x900 ? :trust:

I meni je to cudno, mozda mu nesto stvarno ne stima kako treba... drugari imaju Nv i nemaju takav problem...

Poslednja izmena:
I meni je to cudno, mozda mu nesto stvarno ne stima kako treba... drugari imaju Nv i nemaju takav problem...

Pa imam i ja nV i nemam takav problem... Evo COD4 MP igram u 960x600 [ sve na LOW chisto zbog FPS-a ( 60+ FPS ) a SP sam preshao na medium / high detaljima ]

Ovo vazi za Nvidije od verzije 8 i 9. Nikolas kako si dobio rez 22000 jel su to dve karte 3870x2 u cx oko nisu milim te daj jos malo detalja.

Znaci ipak da rez zavisi od proca , kod mene je jedna Nesina karta sinoc sam uzeo da testiram jer vidim svi pogibose oko odbrane svoje casti, a hteo bih i da je uzmem za klinac, sa qvadom na 3.6 3d06 daje 18000 sa modom 866/942 i ccc8.2, 8.3 nema veze sa zivotom, ocigledno je da se rade vise oslanja na proc nego NV da li ce to da ispeglaju sa novim drajverima videcemo, u Crysi na 1200x1024 high bez filtera rez je 45 razlika je oko 10f u odnosu na obican 3870, na 1680x1050 sa 16q rez je 23f , 4f vise u odnosu na obican 3870. Sto se tice promene rezolucije NV 8 i 9 to stoji sto je ordinarna glupost pa su ljudi u problemu pogotovu oni koji imaju 22". Probacu jos sa drajverom koji ide uz ovu ASUS kartu pa je vrcem Nenadu da Pera ne skici. Komsija Nikolas ako imas nesto da dodas javi mi dok ne pocnem ponovo da instaliram drajver, ne znam kako je sa Vistom.

@gaca... ako te zanima 3870x2, javi.... inace uzeo sam je od Nenada... mozes ga pitati... hocu da predjem na 9800gtx

Znam da dizem temu iz mrtvih, ali sta da radim.
Citajuci teme kojih ovde ima o 3870x2, skapirao sam da postoji (je postojao) problem sa driverima za nju.
Dosla mi je jedna ruku, pa rekoh da pitam nesto:

Zna li neko sa kojim driverima pouzdano najbolje radi ova karta?
Probah je pre neki dan kod drugara na kompu (moj je ceo u delovima), imao je XPx86, instalirali drivere sa CD-a, i u AMD overdrive-u pise da radi samo jedan core na grafickoj karti!

Zna li neko kako da osposobim drugi core u XPx86? I nemoj neko slucajno da mi kaze da predjem na Vistu, i to 64-bit, inace :butt::whip:

Somebody? Anybody? Nesto... :(

Probao sam drivere sa CD-a, probao sam poslednji Catalist 8.12 sa AMD-ovog sajta, i probao sam MSI-jev poslednji driver 8.501. Zna li neko neki Catalist koji bi osposobio oba cora na XP-u 32-bit?
Ili mozda treba neki fix?

Pozdrav, meni je sa catalyst 9.1 grafika poletela...e sad nisam gledao da li su oba jezgra ukljucena, verovatno da jesu, pogledacu... da i to pricam o XP-u 32-bit.

jao drugar je ima, cas mu sve leti, cas radi kao obicna 3870, nemam pojma zasto

Vrh Dno