Imam Neo koji cita sve redom i R i RW i DVD i MP3 i subtitle i divx itd.HAL je napisao(la):Koji preporucujete, ima li u Beogradu i po kojoj ceni DVD komponenta koja "cita" DivX?
HAL je napisao(la):Hvala na linku, gde si ga kupio u Beogradu, daj neki kontakt.
OK, hvala jel ima neko malo precizniju informaciju, gde tacno na bazaru.Panco je napisao(la):Ima ga na bazaru ne znam tacno koja hala da li je ona iza piramide ili sledeca,cena 7000dindzi.
driver je napisao(la):za te pare sklopite barebone divx mashinu na kojoj radi sve i lepshe izgleda![]()
Moze li tacna adresa ili kontakt telefon, nisam iz Beograda.Filip je napisao(la):Ja sam ga video u BG-u u Maksima Gorkog iznad ekonomske skole, na uglu gde skrece bus 26 ka Krusevackoj. Mislim da je to Maksima Gorkog 100 i nesto.
simpson H je napisao(la):Al' si sad lupio :d :d
Em kosta 3x vise,em je duplo veca![]()
Tehnomanija ga dobija sutra. Danas sam bio tamo i pitao.HAL je napisao(la):Moze li tacna adresa ili kontakt telefon, nisam iz Beograda.
Ili tacno ime firme u kojoj se prodaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari