Šta je novo?

DVD standalone + DivX?

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Koji preporucujete, ima li u Beogradu i po kojoj ceni DVD komponenta koja "cita" DivX?

HAL je napisao(la):
Koji preporucujete, ima li u Beogradu i po kojoj ceni DVD komponenta koja "cita" DivX?
Imam Neo koji cita sve redom i R i RW i DVD i MP3 i subtitle i divx itd.
Prezadovoljan sam za novce koje sam dao. U Bgd-u je oko 7200.00 din.
Zamerke: Zuti titl, koji se malo slabije vidi na svetlim povrsinama i font bi mogao da bude veci. Malo je spor u komandama.
Obavezno procitaj:
http://www.elitesecurity.org/tema/42614
Pozdrav

Hvala na linku, gde si ga kupio u Beogradu, daj neki kontakt.

HAL je napisao(la):
Hvala na linku, gde si ga kupio u Beogradu, daj neki kontakt.

Ja sam ga kupio u Jagodini, od druga koji je kupio u Bgd-u za svoju radnju, i prodao ga meni i nekim drugarima. Bice ih jos u Jagodini po ceni od oko 8000.00 din. Narucena veca kolicina iz Bugarske. Zao mi je ali nemam pojma gde ih ima u Boegradu. U Sofiji se prodaje za 160 leva, sto mu dodje oko 75€.
Poz.

Ima ga na bazaru ne znam tacno koja hala da li je ona iza piramide ili sledeca,cena 7000dindzi.

Panco je napisao(la):
Ima ga na bazaru ne znam tacno koja hala da li je ona iza piramide ili sledeca,cena 7000dindzi.
OK, hvala jel ima neko malo precizniju informaciju, gde tacno na bazaru.

za te pare sklopite barebone divx mashinu na kojoj radi sve i lepshe izgleda :)

Ja sam ga video u BG-u u Maksima Gorkog iznad ekonomske skole, na uglu gde skrece bus 26 ka Krusevackoj. Mislim da je to Maksima Gorkog 100 i nesto.

Sony Playstation2 - radi sve i cita igrice!!!

driver je napisao(la):
za te pare sklopite barebone divx mashinu na kojoj radi sve i lepshe izgleda :)

Al' si sad lupio :d :d

Em kosta 3x vise,em je duplo veca :D

Filip je napisao(la):
Ja sam ga video u BG-u u Maksima Gorkog iznad ekonomske skole, na uglu gde skrece bus 26 ka Krusevackoj. Mislim da je to Maksima Gorkog 100 i nesto.
Moze li tacna adresa ili kontakt telefon, nisam iz Beograda.
Ili tacno ime firme u kojoj se prodaje.

Poslednja izmena:
simpson H je napisao(la):
Al' si sad lupio :d :d

Em kosta 3x vise,em je duplo veca :D

Shta bre 3x vishe :) pa ne treba za divx 3.0c i p4p800 :)

HAL je napisao(la):
Moze li tacna adresa ili kontakt telefon, nisam iz Beograda.
Ili tacno ime firme u kojoj se prodaje.
Tehnomanija ga dobija sutra. Danas sam bio tamo i pitao.

Adrese i telefoni:
Tehnomanija
Žicka 34, Tel: 011/382-05-05 i 011/382-04-98
Durmitorska 2, Tel: 011/361-49-47, 011/361-49-69, 011/685-007 i 011/657-841
Naravno, firma je u Beogradu, ovo su im dve radnje ovde, ne znam imaju li radnje jos negde u Srbiji (ili sire).
Cena 7000 din.

Hvala lepo na detaljnim informacijama.

Nasa posla

"Tehnomanija ga dobija sutra. Danas sam bio tamo i pitao."'

Nije me mrzilo seo u kola i obisao prodavnice Tehnomanije
Durmitorska 2 nemaju pojma....zavisi od dobavljaca......
Žicka 34 tu su bili malo precizniji...verovatno iduce nedelje ali nije sigurno
Toliko o nasim prodavcima i robi koju nabaljaju...cim nesto krene da se prodaje nestane...i onda gledaj u pasulj kada ce ponovo doci......a dotle ce verovatno se vec pojaviti i bolji model

Sergio via vanyadds

Ja se stvarno izvinjavam zbog dezinformacije, ali je meni tip tako to sigurno tvrdio, da sam ja stekao utisak da je njima to vec u magacinu i da ce sutra biti u radnji. Jos sam pitao da li cu moci neki da probam, tip rece dodji sutra, bice jedan povezan. Sta da vam kazem. Ja sam planirao da odem danas ili sutra da DivX-om (na kome je titl u SRT formatu), jer me to najvise zanima kako pusta. Ali eto... (nasa posla)
Inace, koliko sam ja uspeo da saznam, unutra je Samsung koji se sklapa u Bugarskoj. Za NEO TV tvrde da je isti kao Samsung i spolja i iznutra, sam da je znak drugaciji.

Neo je bugarski proizvod, sto se moze lako utvrditi jer u OSD menijima od jezika mogu da se biraju engleski i bugarski.

Nazad
Vrh Dno