boza je napisao(la):isparavka Sony isto 16X.
Jos me interesuje da lise mogu naci region free citaci i da li
postoji mogucnost ako nisu da se to nekako softverski emulira?
Bane je napisao(la):Bilo je ranije... Pogledaj AOpen 16x, mada ni LG 16x nije losh...
Bane
Amon_Ra je napisao(la):Ja znam da LiteON ima i dobre dvd rom-ove, tako da ih treba uzeti u obzir.
Vlada je napisao(la):...
Da, samo sto nema puno dilera koji ih u Beogradu valjaju po OK cenama (ako znas nekog ko ih prodaje po normalnim cenama posalji mi PM ili napisi ovde).
boza je napisao(la):i na kraju ljudi sta kazete,
LG ili Sony, ovaj drugi je nesto jeftiniji da li
to znaci da je losiji kvalitet.
LG sada pravi relativno dobre rezace, citaci im nikada nisu bili jaca strana,
za dvd-e neznam pa zbog toga i pitam.
Pozdrav
Interesantno, izgleda da su opet napravili pravu stvar!Darko je napisao(la):Ja posedujem Pionirka 119 i mogu reci samo reci hvale. Cita sve - bukvalno je u rangu starog dobrog TEAC 24x citaca. Protok mu je odlican, DVDevi lete... Nije bas region free, ali ja jos nisam ni izabaro regiju (moze se 5x menjati) a sve mi je radilo. Opusteno. I nije toliko ni glasan.
Laza je napisao(la):Ja imam LG DRD 8160b, drugar LG 8161b i oba rade bez ikakvih problema, čitaju sve, baš kao i moj rezač LG. Za 8160 postoji region-free firmware a za ovaj drugi ne. Međutim to više i nije potrebno od kako se pojavio fenomenalni dvd region free odnosno DVDIdle Pro koji u sebi ima DVD region free program kao i mogućnost keširanja filmova tako da dvd radi samo 15 minuta prilikom reprodukcije filma. Stoga ne treba brinuti preterano da li je drajv zaključan ili ne.
Laza je napisao(la):Moja topla preporuka je upotreba dvd idle pro programa. Potrazi malo ranije postove na ovu temu. Ovaj program omogucava pustanje filmova iz svih regiona bez obzira na firmware, da li je otkljucan ili zakljucan a takodje omogucava i kesiranje filma, tako da dvd uredjaj radi samo 15 minuta tokom reprodukcije filma.
Nisi video 104sBokiPK je napisao(la):Meni je ubedljivo najbolje radio Pioneer-105SZ(16/40), a i danas radi kod prijatelja. Jedino ne mogu da ubacim u njega mini-cd (slot-in model, tj. prorez)
crullick je napisao(la):...
Mene LG combo (GCC-4120B) uzasno zeza, tj. secka svaki DVD (rezanje, CD-ci = OK); firmware 2.2, tj. poslednji; skinuo sam idle i nadam se da ce biti OK (nisam jos probao).
Sta da stavim u podesavanjima za Idle: RAM ili HDD kas?
unapred zahvalan
Ne, ne....Matthias je napisao(la):E da neko vidi ovo sa strane. Ne bi znao sta da misli o Benchu.
Jedan hvali LG, drugi kaze da je LiteOn dobar, trecem je Teac najbolji, cetvrtom je najbolji Pioneer 116, peti se kune u 104, dok sesti preporuculje Pioneer 105!?!!
Iz ovoga sledi da bilo koji model uzmes dobro ces proci i taj ce biti najbolji posto je naravno tvoj. :?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari