Šta je novo?

DVD rezaci

A gde ima za 70e, mozes da mi napises na PM ako hoces. Najniza cena koju sam ja video je 75e.

A da li je Asus stvarno isto sto i Pioneer, sto se tice DVD rezaca?
Vidim da i u tekstu na ovom sajtu poistovecuju jednu marku sa drugom.

Sasa je napisao(la):
Ok, ali onda si ipak ti pogresio, tj. razlog sto sam ja ono napisao ;)
No hard feelings!Ok!

Poslednja izmena:
velika vecina

nixylive je napisao(la):
Umesto velika vecina jednostavno vecina. Ovo velika vecina je pleonazam ili ti bespotrebne reci za opisivanje i sl. Ili to bese pezorativ :) Odavno to bese kad smo u osnovnoj ucili pravopis. POsle nas u srednjoj vise niko nije ucio, racunali da smo osnovno znanje vec stekli :D

Za MSI kazu da su sheet. Bar sam ja tako cuo. Uzmi Sony iliti LiteOn, neces da pogresis ili ako nadjes Pioneer.

Khm, khm..! Pa, ovaj, nije isto 'vecina' i 'velika vecina'. Razumem da moze da deluje pleonazmicno (tj. kao tautologija kako to mi lingvisti zovemo - da, lingvista sam), ali nije isto 51% i 75%, mada i jedno i drugo predstavlja vecinu. To se zove 'hiperkorekcija' kad se ispravlja i tamo gde greske nema. :) Al da ne duzim, mada ima jos...
Toliko u offtopicu.

Nexus76 je napisao(la):
Khm, khm..! Pa, ovaj, nije isto 'vecina' i 'velika vecina'. Razumem da moze da deluje pleonazmicno (tj. kao tautologija kako to mi lingvisti zovemo - da, lingvista sam), ali nije isto 51% i 75%, mada i jedno i drugo predstavlja vecinu. To se zove 'hiperkorekcija' kad se ispravlja i tamo gde greske nema. :) Al da ne duzim, mada ima jos...
Toliko u offtopicu.

Hvala za informaciju. Nije mi delovalo bas kao pleonazam, ali imalo je neke primese toga. Dobro je da imamo strucnjake iz svih oblasti kad zatreba ;)

Pozdrav.

nixylive je napisao(la):
Hvala za informaciju. Nije mi delovalo bas kao pleonazam, ali imalo je neke primese toga. Dobro je da imamo strucnjake iz svih oblasti kad zatreba ;)
:) forum treba nazvati 'trust mozgova'! :d Ali tesko kad imamo 'brain drain'...
Da li je neko nasao nezavisni review za pionirov 109? Ili poredjenje sa recimo LG 4163b ?

Nazad
Vrh Dno