mikac79 je napisao(la):koji dvd rezac predstavlja najbolju kupovinu u odnosu cena-kvalitet
razor1900 je napisao(la):Ma bezi od tog NEC-a ne reze jeftine DVD diskove (Princo, Plasmon 40 do 50 dindzi, vec samo Verbatim 85 do 100 din.)...
Doduse Verbatim reze ko lud (nijedan mi nije puko), a Princo i Plasmon svi !!!!!
i to ne samo meni vec jos dvojici ortaka.
Kupi Pionira ili ASUS-a 8x (95 do 99 €) ili skupi lovu i kupi pravu masinu Plextora 8 x (138 €)...
][V][ATRIX™ je napisao(la):Brate nikad necu shvatiti zasto neki ljudi vole da kupuju djubre (mislim na CD/DVD medije) i kao ustede u startu a posle pola godine disk umre jer je KRSH. Meni neko da plati ne bih rezao na tom Princo i sl. diskovima.
merlin je napisao(la):Pa možda ljudi ne režu za sebe, pa ih baš briga šta će biti za šest meseci. :d
merlin je napisao(la):Pa možda ljudi ne režu za sebe, pa ih baš briga šta će biti za šest meseci. :d
Jel' neko probao pristiglu seriju BenQ medija 4x DVD+/-R (ima i 4x DVD+RW) ?OptiPlex je napisao(la):Ni meni...Verbatim je 78 dinara, Ricoh/Ritek 65, ima jos ponekih stvari...jeste doduse da je Princo 42 dinara ali da li se toliko reze i da li se isplati kupovina tih diskova ne bih smeo da tvrdim...
ZorMi je napisao(la):Jel' neko probao pristiglu seriju BenQ medija 4x DVD+/-R (ima i 4x DVD+RW) ?
Na veliko su reda 50 din/kom (sa kutijom), a imali su dobrih serija...
OptiPlex je napisao(la):Lako je vama koji zivite u Nisu, ocito su dole najkvalitetniji Princo mediji ! I od drugih ljudi sam cuo, a evo i u zadnjem svetu kontejnera pise, da vasa tamosnja firma (zaboravih ime) prodaje diskove strahovito dobrog kvaliteta.
Ovde u Bgd je nazalost druga prica...
andjelkoyu je napisao(la):Problem je sto kvalitet zapisa na Princo-u drasticno varira u kvalitetu.
jox je napisao(la):kvalitet moze da varira, ali ne "u kvalitetu".![]()
hehe...
Kakav je to kvalitetan kvalitet? a kakav je manje kvalitetan kvalitet?
Ni ja. Pre nego naručimo kontejnerOptiPlex je napisao(la):ne bih se tek tako zaletao sa njima.
ZorMi je napisao(la):Ni ja. Pre nego naručimo kontejnertreba videti odziv kako se ova probna serija ponaša na raznim konfiguracijama i snimačima. Zasada ima jedna pritužba (107D sa starim BIOSom, ne prepoznaje +R dok sa -R radi bez problema). Jel' još neko imao tu kombinaciju?
andjelkoyu je napisao(la):Kad' qpis DVD rezac kaz'ce ti se samo :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari