Gledajuci po mnogim radnjama,u inostranstvu naravno,plazme i lcd tv,nisam mogao a da ne primetim odsusstvo crne i ugao gledanja na lcd-u.Svi tv-i su prikljuceni na hd signal putem sky recivera i pusten je national geografic hd.Porediti sliku na obicnim kanalima je glupost tu ne mozes videti apsolutno nista.Elem,ortak kupi 37pf-philips 1920/1080 i slika ko slika na obicnim kanalima,prikljucivanjem x-boxa360 vec dolazi do izrazaja zasto su pare"bacene",mnostvo detalja,jarkih boja koje ne preklapaju jedna drugu ali i dalje ostaje neubedljiva crna i sedenje iskljucivo ispred ekrana,jer pomeranjem u stranu crna prelazi u lila,crvena u roze itd.Filmovi gledani sa samsungovim pl. koji radi upscale sasvim ok.Posle svega vidjenog odlucujem da kupim sta?Naravno plazmu.Ugao-ok,crna-stvarno crna,naravno slede i mane.Panasonic pv60 kojeg sam pazario ima 3 ventilatora pozadi,sto ce reci da se dosta greje,inace mu ne bi stavljali proklete duvaljke.Naime deklarisana potrosnja je 261w.Rezolucija1024x768(ako se to moze nazvati manom)napominjem da sam u radnji gledao hd snimak pored ostalih ful hd tv-a i ja manjak rezolucije nisam video,naprotiv.Gledanje filmova,jednom recju BIOSKOP.Boje,ostrina,ma sve je tu,mozda je zasluzan i panasonic dvd s-52 koji radi odlican upscale.Priblizite li se blizu videce se zrnatost slike, koja je ionako zasluzna za veliku ostrinu na daljini,ali niko normalan nece gledati 42" sa metar i manje.
Eto moj tas je prevagnuo na stranu plazme i to vodjen rodjenim ocima a ne ubedjivanjem prodavaca,prijatelja i sl.Za sada ja sam zadovoljan,bude li lcd ispravio one dve mane koje meni kvare oci,boze moj kupicemo i to.Pozdrav:wave: