Šta je novo?

DVD data kloniranje - koji program?

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
Pitanje je gore. Imam mali milion Clone dvd programa ali svi kloniraju movie dvd, ali ne i data, a mene samo data zanima. Hvala svima.

Pa bilo koji program koji radi kopiranje CD-ova bi trebao da radi i kopiranje DVD-ova.

Mislim da Alcohol 120% zavrsava posao.

Da budem malo precizniji. Zanima me nesto sto radi kloniranje u image fajl na hard disku, posto nemam DVD i DVD rezac. Zanima me zbog igrica, jer neke nece da rade ako se samo prekopira disk, vec mora da se klonira.

DVD Decrypter ti pravi image od DVD filmova na HDD, i možeš te image kasnije mountovati sa DaemonTools-om. Za igrice potraži Alcohol.

CloneDVD pravi ISO na HDD....

Da, pravi image na hardu, ali SAMO filmova. Mene zanima za igru, dakle data. A to Clone DVD ne moze. Probao sam ga danas.

@Alexandar
DVD Decrypter takodje je samo za filmove.

Dušan i Alexandar ti rekoše Alcohol 120%, to je sve što ti treba.

i nero pravi image dvd-a bez problema...

Može i BlindWrite

Zasto ne probas VirtualDrive Manager 9. On ti napravi virtualni dvd-rom. Citav dvd prebaci u vcd fajl koji kad se pokrene u VirtualDrive Menadzeru kompjuter cita kao da je dvd ubacen u dvd-rom. Skni ga sajta Farstone.com Odlican je program i jos ima opciju kompresije pa ti vcd fajl nece biti velicine dvd-ja vec dosta manji.

tarzan1321 je napisao(la):
Zasto ne probas VirtualDrive Manager 9. On ti napravi virtualni dvd-rom. Citav dvd prebaci u vcd fajl koji kad se pokrene u VirtualDrive Menadzeru kompjuter cita kao da je dvd ubacen u dvd-rom. Skni ga sajta Farstone.com Odlican je program i jos ima opciju kompresije pa ti vcd fajl nece biti velicine dvd-ja vec dosta manji.
I posle da osvane novi topic sa pitanjem kako narezati/konvertovati VCD kompresovani image? 😀

CloneCD, Alcohol 120% ili BlindWrite bi morali da odrade posao :eyebrows:

Stvarno bih voleo da mi objasnite kako vi to izvodite sa CloneCD-om, posto meni odbija da to uradi.

OK, uspeo sam sa BlindWrite 5.2.10.142. Odlican program.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno