Immortal_SurvivoR je napisao(la):Shta ima veze sa CD uredjajem? Mnogi draze (kao i ja) image na drugoj particiji, i nemam shta da je rezem na diskove "da bih imao problema". A za velichinu ne znam, evo meni je image 2 GB, ali zato ima instalirano oko 45-50 programa (page file sam iskljuchio).
A zar Ghost 2003 ne moze da radi sa butabilnog CD-a? Znam da cak Drive Image 2002 moze.voyager je napisao(la):Presao sam na TrueImage koji može da radi sa butabilnog CD i za sada samo pozitivna iskustva.
Ako se radi o Acronis True Image 8.0, i ja se slazem da je veoma dobar i jedini za koji ja znam da radi iz windows-a (cuo sam da je jos bolji Ghost 9.0 ali nikako da nadjem pravi link za download) ali mi smeta sto prilikom vracanja imidz fajla (Restore Image) dodje do smanjenja rezolucije i pada frekvencije osvezavanja na 60Hz, sto meni izuzetno smeta. Da li je to moguce izbeci i kako?Immortal_SurvivoR je napisao(la):Ja sam samo probao samo Acronis TrueImage i mogu da kazem da je program odlichan. Cak mi je na starom kompu Duron750,256sdr,maxtor40-5400, za 15min i verifikovao image i stavio ga. Evo bash sam sinoc vratio image i savrsheno radi! 😀
Znachi svaka preporuka za TrueImage, sve odradjuje iz win-a, a kad dolazi vreme da se vrati isto je procedura jednostavna sa svega nekoliko klika mishem i puf novi sistem stavljen
Ja sam primetio da G2003 (kao i Drive Image 2002) deli imidz fajl ukoliko je veci od 2GB na vise imidz fajlova. Da li je to ogranicenje moguce otkloniti nekim podesavanjima. Sa Acronic-som 8.0 sam pravio image file i preko 3GB, pa mislim da kod njega nema tog ogranicenja. Kakva se situacija kod Ghost-a 9.0 po tom pitanju?BigBoy je napisao(la):Koristim Norton Ghost 2003 od kada se pojavio a pre toga 2001.
G2003 radi i pod windowsom i pod dos-om sa butabilne diskete i sa butabilnog CD-a. Nikad nije bilo problema sa osvezavanjima nakon vracanja fajla.
Ostale nisam ni probao jer g2003 radi sve i bez problema.....
ciciban je napisao(la):Ja sam primetio da G2003 (kao i Drive Image 2002) deli imidz fajl ukoliko je veci od 2GB na vise imidz fajlova. Da li je to ogranicenje moguce otkloniti nekim podesavanjima. Sa Acronic-som 8.0 sam pravio image file i preko 3GB, pa mislim da kod njega nema tog ogranicenja. Kakva se situacija kod Ghost-a 9.0 po tom pitanju?
Aleksej, ima li opciju za kreiranje butabilnog CD-a. On pominjeAleksej je napisao(la):Moj image na Ghost 9.0 je oko 2,5 GB i nije ga samoinicijativno delio. Pre nego što počneš sa ghostovanjem, on te, kao i True Image, pita da li hoćeš da deliš fajl ili nećeš.
Ja sam probao i True Image 8, ali mi uvek javlja neku RPC device grešku...
Ghost ima 9 nivoa kompresije za image-e, od 0 do 9programmer je napisao(la):Pre nego sto pocnes da pravis image, Ghost bi trebalo da te pita da li zelis "fast" ili "high" opciju. Ako odaberes "fast" onda je deljenje image-a na dva dela (ili vise njih) uobicajeno ali ako odaberes "high" trebalo bi da bude sve u redu.
mikac je napisao(la):Aleksej, ima li opciju za kreiranje butabilnog CD-a. On pominje
Symantec Recovery Disk CD, a posto nemam originalni CD, da li
misli na njega? Odnosno, da li je originalni disk butabilan?
Kad smo vec kod ubacivanja aktivnih procesa, da li bi neko mogao da mi preporuci dobar program za jednostavno posmatranje (otkrivanje) i baratanje sa tim kojekakvim aktivnim procesima, osim Task Managera?Aleksej je napisao(la):I meni se desilo to da ne mogu da isključim računar. Ghost 9 mi je u aktivne procese ubacio dva nova. Zaboravio sam kako se zovu, ali pogledaj sam i videće nešto novo. Verovatno s oni zaslužni za to. Čini me se da je jedan od njih mdm.exe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari