Da biste koristili DuoSIM uslugu treba da kupite mt:s DuoSIM karticu i oba broja, naravno, moraju pripadati mts:s mreži.
za nas ostale koji želimo dva različita operatera na istoj kartici ništa.
Ja sam samo citirao,a i postavio sam link ka sajtu.Ništa ja nisam našao...@magic21
Gde si nasao da su oba broja istovremeno aktivna ?
U svakom trenutku, možete birati sa kog ćete broja pozivati, putem DuoSIM aplikacije u meniju telefonan (pod stavkom MTS MENI) ili pri samom uključivanju telefona. Ako želite da budete dostupni za sve osobe iz vašeg privatnog života dok vam je aktivan poslovni broj, možete da koristite opciju preusmeravanja poziva sa privatnog broja.
Izvor: http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2254
ja sam imao ovu varijantu samo kod nekadasnjeg Mobtela,kada se telefon ukljucuje izaberes koji ces broj da ti bude aktivan,za drugi broj si i dalje nedostupan tako da ovo i nije bas ono sto nama svima treba a to je jedan telefon a 2 istovremeno aktivne kartice.Jos uvek se neckam oko toga da li da kupujem AnyCool pa da lepo prestanem da vucem 2 telefona....![]()
Ili Samsung D880 Duos...
Baš sam juče pričao kratko sa jednim čovjekom iz Izraela, i dotakosmo se DualSim telefona - reče mi da on sad ima Samsung D880 i da je izuzetno zadovoljan njime, a da je imao prije kineski DualSim.
Samo ti kupi enikul:-devil-: Ako si baš zapeo, ispitaj malo vlasnike o utiscima, ima par (ne)srećnika i na Benču :S:
Doobroo, javi se za 24 meseca, baš me zanima da li će sve da fercera. Znači, uračunato je 10 padanja na beton, 1 padanje na mokre pločice sa 2 m visine, svakodnevno arčenje tastature, u smislu MSN messengera i sl, i naravno SMS. Aj sad, neka se neko napravi pametan, pa kaže da jedan model telefona ne drži kod sebe 24 meseca:wall: Ja gledam da kupim nešto dobro i kvalitetno, što će da radi. Stvarno bi se smorio da moram da stalno prebacujem podatke i da instaliram programe (ups, pardon, ne znam da li na tim čajnizi kršinama može nešto pametno da se instalira, poput symbian ili win mobile aparata). A nema ni wifi, đaba mu sve drugo, ma može da ima 100 sim kartica u sebi. Nokia E61, E62, E61i..... rulzPar nesrecnika na bilo kom forumu ima za bilo koji proizvod.
Ja imam Anycool T-808 vec 4 meseca i nemam nikakvih zamerki. Ili: imam onoliko zamerki (mozda i manje) koliko bih imao za bilo koji drugi telefon.
Doobroo, javi se za 24 meseca, baš me zanima da li će sve da fercera. Znači, uračunato je 10 padanja na beton, 1 padanje na mokre pločice sa 2 m visine, svakodnevno arčenje tastature, u smislu MSN messengera i sl, i naravno SMS. Aj sad, neka se neko napravi pametan, pa kaže da jedan model telefona ne drži kod sebe 24 meseca:wall: Ja gledam da kupim nešto dobro i kvalitetno, što će da radi. Stvarno bi se smorio da moram da stalno prebacujem podatke i da instaliram programe (ups, pardon, ne znam da li na tim čajnizi kršinama može nešto pametno da se instalira, poput symbian ili win mobile aparata). A nema ni wifi, đaba mu sve drugo, ma može da ima 100 sim kartica u sebi. Nokia E61, E62, E61i..... rulz
Sorry, ja sam kriv, hteo sam da kazem da imam Nokia E61 skoro 24 meseca, i da je svasta prezivela. Mislim, desava se da telefon ispadne, pa nisam jedini ili da sam bas tolko trapav. Drugo, da hocu sam da pricam kupio bi neku Nokiu od 30€ i zdravo. Mene bi stvarno bilo sramota da pitam sta ce nekome wifi u mobilnom danas? Ajde ja tebe da pitam sta ce nekome TV u mobilnom?? Za unos teksta je i dalje qwerty tastatura keva, kakvi bre touch screen-ovi. Jedina prednost tih kineza je sto su jeftini, i kraj. Da li imas you tube player u njemu npr, pa black list program, pa pdf citac, Skype. E vidis, ja ovo sve koristim, i fring za Skype mi je bas bio od koristi, kao i druge stvari. I ovo kucam sa E61, i to veoma brzo.
Pozdrav svima...
Uzgred, E61 nema qwerty tastaturu - ima imitaciju qwerty tastature.
Ajde ovo malo pojasni?
Ajde ovo malo pojasni?
Osnovni razlog zasto bih ja kupio Anycool-a nije taj sto on moze ili nemoze nesto vec prosto i jednostavno:mogu da imam 2 broja aktivna u isto vreme i mogu da budem stalno dostupan a da imam samo 1 telefon.Znaci meni nije vazno da li telefon ima wi-fi,ili ima ko zna koliko mogucnosti koje necu nikada da koristim,ja i inace koristim telefon za ono sto mu i samo ime kaze a to je da telefoniram,ako mi treba TV sednem lepo kuci pa ga gledam,ako mi se ide na net sednem za komp i gotovo.Ako se stvari postave na ovaj nacin i uzme u obzir da je meni na telefonu najvaznija mogucnost da imam dual sim e onda stvarno ne znam koji drugi telefon bi dosao u obzir.U kranjoj liniji i na sadasnjem telefonu imam kameru pa sam napravio samo 20-ak slika,cisto da vidim kako to radi......A sto se tice toga da je to kineski telefon postavlja se pitanje pa koji telefon danas nije Made in China ...![]()
Nije isto Anycool/[insert some random english word without meaning] i npr. Samsung bez obzira gde se proizvodili jer postoji nesto sto se zove kontrola kvaliteta, a kako je ona slabija kod nepoznatih marki kvalitet samog uredjaja je lutrija. Jednom sam se tako zaebo i qpio Mitsubishijev mobilni i to je jedini fon koji mi je crkao. Ukoliko vas ti telefoni lepo sluze onda super, ali makar izbegavajte da ih uporedjujete sa renomiranim markama jer je to neprikladnoAko Anycool opstane 5god na trzistu onda imamo o cemu da razgovaramo.
Skontao sam da je dečko tvrdoglav, reko da se ne cimami dokazujem nešto što je i deci jasno.
PS
Preksinoć sam imao u rukama neki Enikul fon sa TV-om (verovatno onaj koji ima zost). Na prvo držanje deluje OK, ako se ne varam ram sa prednje strane je metalni, ili je dobro ofarbana plastika. Ekran je veći nego na E61 i na prvi pogled ima OK prikaz. Ali to je ipak Enikul :vomit: bez operativnog sistema kao što je symbian ili win mobile. Da imam wifi u njemu i ono što imam u E61 možda bi ga i kupio, ali ovako...E da, i nema QWERTY tastaturu, što je mnogo mnogo je. Doduše, možda sam ja malo iščašen, pa ne mogu ni SMS da otkucam bez svih slova na tastaturi. Pre sam imao nokiu 6800 i posle toga mi ne pada na pamet da kupujem telefon bez QWERTY tastature, ali dobre kao na E61 i slično. Ako me sećanje služi, pre nekih 2 godine smo vodili diskusiju tač skrin ili ne, i došli smo do zaključka da se brže kuca na QWERTY tastaturi nego na tač skrinu, koji opet ima svojih prednosti.
Na to sam dao najvazniji odgovor - koji god kvalitet (i brend) da imas u telefonu, prodaces ga posle 2 godine za 30 eura ili manje. Neverovatno je kako niko u ovakvim razmatranjima ne uzima u obzir tehnolosko zastarevanje.
Reagovao sam na izjavu da je sve Made in China, što ne znači ništa. A ovo gore sam citirao iz sledećeg razloga: moj brat je qpio Nokiu 6600 za 200e i nakon 3 godine je prodao za 90e. Činjenica da je smartphone doprinosi tome, jer ma kako star model bio "tehnološko zastarevanje" se ogleda samo u hardveru (kamera male rez i sl.), dok su softverske mogućnosti i dalje konkurentne (Office, PDF, internet i sl.). Znači da ti izjava nije na mestu, ne možeš sve mobilne da trpaš u istu kategoriju. Jel bi ti dao svoj i-mate za 30e???
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari