Šta je novo?

Dungeon Siege 3

Ova igra vise podseca na Baldur's Gate nego na Dungeon Siege. Pa po samom kretanju, po nacinu na koji se kupe predmeti koji ispadnu iz kovcega kada ga otvorite, onda kamera isto jako podseca na pomenutu igru, kretanje kroz mapu i linearnost kuda ces da se kreces, borba ali naravno sve to upakovano u dosta bolju grafiku!!!

Bar mene dosta lici na Baldur's Gate, mada je to moje misljenje i neocekujem da se svi sloze samnom.

Podseca na konzolasku akciju, end of story.

Ma šta ima da objašnjava... Žali bože DL diska. I ja sam bio fan DS ranije, ali ovo je gore i od keca koliko mi se čini...

Kakve veze ima dali je konzolaska ili ne? Objasni malo svoj stav!!!

Ima za igru koja pripada DS serijalu. Ako su prethodni delovi bili nezamislivi da se igraju na konzoli, zasto usrati noviji deo za bas te ljubitelje "PC-only" related naslova, i pribliziti najnoviji deo toj "new age of gaming" igrackoj masi, posto je, bar po meni, jasno da se vecina igara sad pravi pre svega za konzolaske platforme, a potom za PC.

Ili je to mozda zato sto sam ja hejter vecine konzolnih igara.

Ima za igru koja pripada DS serijalu. Ako su prethodni delovi bili nezamislivi da se igraju na konzoli, zasto usrati noviji deo za bas te ljubitelje "PC-only" related naslova, i pribliziti najnoviji deo toj "new age of gaming" igrackoj masi, posto je, bar po meni, jasno da se vecina igara sad pravi pre svega za konzolaske platforme, a potom za PC.

Ili je to mozda zato sto sam ja hejter vecine konzolnih igara.

Pa ako nisi znao na konozlama se prave pare dok od pc nema vise leba. Zato svi sada prvo izbacuju igre za konzole pa tek onda dodje na pc jer buducnost je u konzolama, pc ce polako poceti da nam sluzi samo za skidanje filmova i slusanje muzike a dok ce igra biti prenesena na konzole iz mnogo razloga a prvi i osnovni su pare a drugo je to sto kada si gamer onda lepo se zavalis u neku fotelju pred lcd od 32 inca ili neki veci bezican dzojstik u ruke i uzivas i nema cimanja sa podesavanjem grafike nego tutnes disk u rom i igras se dok na pc prvo izadje igra pa cekas lek pa onda sto mile majke psusjes dok igru ne podesis kako ce da ti radi najbolje ali da nije na gubitku grafike a i da igru neigras u usporenom tempu, jer kod pc malo malo pa moras da nesto menjas ako hoces da ti sve radi u full-u dok kod konzola kupis i nemislis.

Verovatno da je i njima ova logika dosla iz dupeta u glavu pa ne fermaju puno za misljenje pojedinaca nego samo gledaju pare.

A drugo ako nemas konzolu onda ne mozes ni da znas koje je to uzivanje dok sam ne probas. Nema grbavljenja u stolici pred monitorom nego se zavalis dali u krevet ili neku fotelju i uzivas, kada to jednom probas tesko da ces da se vratis ponovo za pc i da se grbavis na bilo kakovoj stolici ili fotelji pred racunarom. Naravno moze da se kupi bezican dzojstik i za pc i da se slika prebaci na lcd ali opet podesavanje da bi igra radila normalno i da ne koci i secka. Naravno imas ti ovde frikova koji su ulozili silne pare u racunare da bi moglu da igaju u full hd-u i sada dolaze ovamo i kukaju kako im je svaka igra ****** jer nije to to i da sada nebih dalje duzio jer oni o kojima pricam ako ovo vide ce se prepoznaju.

Poslednja izmena:
Ja sam takodje razmisljao da predjem na konzolu,ali jedino sto me spracava je nemogucnost koriscenja interneta,skidanja filmova,muzike itd!Zato najverovatnije ostajem na PC-ju!

Pa ako nisi znao na konozlama se prave pare dok od pc nema vise leba. Zato svi sada prvo izbacuju igre za konzole pa tek onda dodje na pc jer buducnost je u konzolama, pc ce polako poceti da nam sluzi samo za skidanje filmova i slusanje muzike

Kupi tablet, u tom slučaju stvarno nećeš imati potrebu za PCjem.

Btw. gejming je i počeo sa konzolama i završiće se sa konzolama. Konzole su oduvek bile mnogo popularnije sprave za igranje od PCja.

Štos je u tome, što u Srbiji dugo vremena nije bilo para za bolje od falš Sege (Terminatora) pa dobar broj ljudi nije bio u konzol tj. većina osim par izleta u klubove sa automatima nisu imali dodirne tačke sa igricama. Onda je došlo vreme kada su svi kupili računar, kada je Jugodata carovala i oni što su valjali polovne "četvorke". To je period kada je najveći broj tadašnjih klinaca probao igrice kod kuće (ne u Plejstejšn klubu, igraonici) i pošto za drugo nisu znali PC je automatski postao sveti gral za igrice. Onda se desilo šta se desilo, ti klinci su ušli u dvadesete, počeli da zarađuju lovu i kupili jeftini X360 koji je sada sveti gral za njih. Takvima PC nikada nije ni bio naročito potreban, ionako su njemu samo igrali igrice i visili na netu. Kao što rekoh PC su dobili samo zato što komšijsko dete ima i što je država propisala da treba da budemo informatički pismeni. Eto danas za net imaju tablet a za igre konzolu, nema potrebe da se grbave ispred monitora.

Ja nisam iz te priče, mene su neke druge stvari u igricama fascinirale koje se danas gotovo i ne viđaju. Ipak i tako retke igre, su uglavnom plod entuzijasta na PC platformi, konzole su uglavnom operisane od igara kakve mene interesuju. Stoga i dalje se držim PCja, em sam navikao na njega (15 godina sam na kompjuteru), em mi je posao vezan za PC. Igrice i dalje igram ali nisam u fazonu da igram zbog trenda stoga mi PC i indie zabavne igrice pašu. Nekad naleti i nešto u mom fazonu a da je budžetnije. Onaj ko se igra zbog trenda, taj treba da kupi X360 da može što povoljnije da odigra sve što su hajpovali na E3...

Sasvim sigurno, posle PS3, neću nikada više kupiti igračku konzolu. Za klinca možda kada ga dobijem i ako bude tražio ali za mene lično, nema šanse. Nisam našao adekvatnu primenu igračkoj konzoli ali me mrzi da je prodajem. Ali razumem da je mnogima konzola ostvarenje svih gejmerskih želja. Uz sve prisutniju pirateriju kako na X360 i PS3, konzole ne zahtevaju apgrejd a većina popularnih igara se dizajnira za konzole.

Poslednja izmena:
Za klinca možda kada ga dobijem i ako bude tražio ali za mene lično, nema šanse.

A sto bi od deteta pravio d****a... Vidis i sam po komentima ovde da to lako moze da se desi... Daj mu lepo G2 da igra, pa proveri da li je i on metlao manastir;)... kao cale...:d

Sasvim sigurno, posle PS3, neću nikada više kupiti igračku konzolu.
Nikad ne reci nikad:)

Poslednja izmena:
Ja sam takodje razmisljao da predjem na konzolu,ali jedino sto me spracava je nemogucnost koriscenja interneta,skidanja filmova,muzike itd!Zato najverovatnije ostajem na PC-ju!

Niko tebi ni ostalim ne govori da totalno izostavite racunar iz svakodnevnog zivota nego ti kazem da pored pc-a nabavis dali jednu konzolu ili obe (bar ja tako imam a i dosta ljudi koje ja poznajem a i citao sam ovde su se opredelili na sve tri platforme pc, ps3, xbox360)...

Kupi tablet, u tom slučaju stvarno nećeš imati potrebu za PCjem.

Ne volim uredjaje sa ekranom na dodir, iako imam telefon sa ekranom na dodir ali me dosta puta iznervira, tako da ne hvala a opet sto bih menjao kucni racunar za nesto sto mi nece sluziti nicemu!?

Jel moze na taj tablet da se ugura jos koji hard pa onda svremena na vreme da mu se promeni graficka ako ja za to osetim potrebu, pa onda jel taj tablet moze da radi 24 sata 7 dana u nedelji. Naravno da ne moze, tako je taj tablet za mene neupotrebljivo parce plastike. Onda me bas zanima kako bi ti na tom tabletu ili bilo ko radio u photoshopu ili autocad-u da ne govorim za program za 3d modeliranje? Mozda i moze ali nikada prst ne moze da zameni preciznost misa. Veruj mi mogo bi do sutra da ti navodim razloge zasto je kucni racunar bolji od obicnog tableta, mozda nekome taj tablet (ukras) sluzi svrsi ali samo svrsi ali kao zamena za kucni racunar nikada.

Ali da se nebi ubedjivali jer ti imas svoje stavove a ja opet svoje tako da je bolje da se ta prica zavrsi sada!

Meni se bas svidja ovaj Dungeon Siege 3!Samo jos da se sredi kamera i bila bi ovo pristojna igra!

Aaaauuuuu koliko off topcia... U skoro pola teme naklapate o PC vs konzole a ni reci o tome kakava je igra iz naslova iste :wall:

Poslednja izmena:
Vrh Dno