Šta je novo?

Dugotrajnost smart satova

free011

Poštovan
Učlanjen(a)
25.09.2017
Poena
80
Pozdrav,

Posle malo preko 2 godine Galaxy Watch Active 2, otkazao je ekran, ne reaguje na dodir, i povremeno imaju artefakti na ekranu. Nema fizička oštećenja.
Senzori rade, i ima sinhronizaciju sa telefonom, pa je na neki način upotrebljiv i dalje. Baterija je dobra, i dalje ga punim jednom dnevno.

Koliko vam inače traju Smart satovi jel imate preporuku za neki dugovečniji, po meni je malo samo 2 + godine.

Trenutno gledam Huawei watch GT5 46 mm? Jel može da izgura ta serija satova bar 3-4 godine, što je po meni očekivano.

Pozdrav

Od početka sam tako, jednom dnevno, pri čemu je u početku baterije na kraju dana verovatno ostajalo više. Ali i sada izdrži ceo dan.
Ali ovo je neverovatno da samo dve godine traje, baš malo.

Imam Amazfit GTR 2e jos malo pa cetvrtu godinu, sve radi isto kao i prvog dana.

Uzeo sam ga prvenstveno zbog baterije i da ga koristim mahom kao "dumb" watch.

U Zepp mi stoji da sam ga poslednji pun punio pre 13 dana i na 61% preostale baterije je.

Da moram nesto da punim svakog dana ne bih ga ni uzimao iskreno, zato sam i uzeo GTR 2e a ne neki drugi.

Rade po 5-6-7 godina, baterija im je najveci problem jer logicno posle toliko godina oslabi.

Isto i kod mene na T-Rex 3, baterija ubija.

I na Active2. :D

Hvala ljudi,
Ja sam očekivao da prvo strada baterija na satu, jer tako i telefone menjam kad baterija postane lošija.
A ovde crko ekran :D

Desava se.

zavisi od upotrebe...ako si ga nosio na bazen, ili ga često čukaš o vrata ili nisi baš pažljiv, onda par godina deluje očekivano...ja još uvek koristim i galaxy watch 1 i sve radi ok, kupljen kad je bio aktuelan...žena ima ženski manji model, nosi ga svaki dan, i radi ok, baterija par dana...meni je to kao i s telefonima, nekome je kao iz radnje a mnogima puklo zaštitno staklo, puko ekran, pada mi na svakih par sati, izgreban ekran itd...

Garmin Fenix 5 Plus trajao 4 godine ,nakon čega sam ga prodao potpuno ispravnog.Za to vreme baterija je oslabila oko 15 %.

Huawei Watch GT2e - добио полован на поклон (ношен свега пар пута). Ја га носио минимум 1,5 годину, сада код сина али га он не носи нешто претерано (нема навику). Ради све за 10. Док сам га носио пунио сам га једном у 10-12 дана. Сада носим GT5 и пуним вероватно чешће, али су све могуће функције активиране.

Juna 2017 godine sam kupio Amazfit Pace. Evo ga još mi je na ruci. Kupio sam ga kao sportski sat, da uključim GPS i da vidim koliko sam pretrčao ili vozio bicikl, ali odavno ga ne koristim za to. Samo kao običan sat + notifikacije sa mobilnog, a tu se slabije crpi baterija nego sa GPS-om. Tako da ne znam koliko mu je u stvari baterija oslabila. Punim ga otprilike jednom nedeljno.

Nazad
Vrh Dno