Šta je novo?

Dual sim telefoni

Pozdrav dzonika,
da te pitam kako te sluzi fon jer je sad vec proslo par meseci koriscenja?Interesuje me posto mi je potreban dualsim pa se razmisljam jer mi treba za obicnu call\sms upotrebu eventualno kalendar i podsetnik.Unapred ti hvala

Ja imam Anycool T808 vec 7 meseci i kusur. Sluzi me isto kao i prvog dana, tj. sluzi vise nego dobro.

Pozdrav dzonika,
da te pitam kako te sluzi fon jer je sad vec proslo par meseci koriscenja?Interesuje me posto mi je potreban dualsim pa se razmisljam jer mi treba za obicnu call\sms upotrebu eventualno kalendar i podsetnik.Unapred ti hvala

Pazi ovako, imam ja ovaj T808 i jos par ljudi koje poznajem....
Sve lepo sluzi, samo je mene malo *****avao... Povremeno je gubio signal na drugoj kartici, nosio ga u servis par puta, svaki put mu menjali softver, ali s'obzirom koliko sam im se zadnji put na*ebao familije, verujem da ce mi dati drugi. Telefon kao telefon me je najprijatnije moguce iznenadio! Ne bi verovao koliko mi je puta pao :lupko: , i odakle, i apsolutno mu nista nije bilo, skoro da se i nije ogrebao.... Sve na njemu lepo radi, tv je extra, o zvucniku da ne govorim... Samo je mene zezala druga kartica, ali verujem da sam ja bio usamljeni slucaj....

Poslednja izmena:
Nema a cemu, pitaj sta god te zanima. POZZ :wave:

Poslednja izmena:
Pazi ovako, imam ja ovaj T808 i jos par ljudi koje poznajem....
Sve lepo sluzi, samo je mene malo *****avao... Povremeno je gubio signal na drugoj kartici, nosio ga u servis par puta, svaki put mu menjali softver, ali s'obzirom koliko sam im se zadnji put na*ebao familije, verujem da ce mi dati drugi. Telefon kao telefon me je najprijatnije moguce iznenadio! Ne bi verovao koliko mi je puta pao :lupko: , i odakle, i apsolutno mu nista nije bilo, skoro da se i nije ogrebao.... Sve na njemu lepo radi, tv je extra, o zvucniku da ne govorim... Samo je mene zezala druga kartica, ali verujem da sam ja bio usamljeni slucaj....

meni je takodje na drugoj kartici gubio signal i jako me nerviralo to.

Pa jesi sredilo to? Tj. jesu ti napravili u servisu?????

Ja sam prosle nedelje kupio Anycool f988 ili D5000 vidjao sam obe oznake, to je onaj sto lici na nokiu N70
i vrlo sam zadovoljan. Svideo mi se jer je manji od t808 i t818 i ima standardan raspored tastature.
Ima nekoliko nedostataka od kojih je pod 1. neupotrebljiva kamera, muzicki player ne cita tagove, vec samo imena fajlova i to ne veca od 30 karaktera, nemoze da pusta video klipove boljeg kvaliteta od odprilike 170 x 144 15fps u stvari moze ali mnogo secka. Sve ostale standardne funkcije rade odlicno,cak sam provalio da ima i "shake control" sto nigde po forumima nisam procitao da ima.

Poslednja izmena:
Ja sam koristio par dana f838 telefon je stvarno dobar. Ck razmisljam da predjem an njega sa dobre stare n73.

ma najbolje i za 3 kartice da naprave...

onaj sat/telefon mi je smesan...ok 15 000din...nije ni skupo za takvu igrachkicu....ali kako to izgleda koristiti....hehehe

Mom drugu se pokvario neki kinez i u servisu su mu rekli da je zreo za otpad...:p

Moze li neko da kaze u cemu je stvar,uzeh anycoola i podesih za telekom kako treba i kada otvara wap stranice onda je ok ali kada otvorim sajt u standardnom formatu kao na kompu izbacuje neke kocke umesto karaktera sto nije bilo na n73.A narocito kada su u pitanju cirlicni,o cemu se radi... nadam se da ima neko resenje ne menja mi se opet tel... tnx

Poslednja izmena:
ma najbolje i za 3 kartice da naprave...

Pa ispunili su ti zelju naime nedavno se pojavio i prvi kineski mobilni telefon koji podrzava 3 SIM kartice. :)

• Naziv modela: K3000 TV
• Mreza: GSM
• Broj kartica koje podrzava: 3 SIM
• Ekran velicine 2.8 inca, rezolucije 240×320, 260 000 boja
• Dimenzije telefona: 116x56x15mm
• Tezina: 134g
• Boja: silver
• Vreme razgovora: 220-400 minuta
• Mirovanja: 250-360 sati
• Baterije: 3800 mAh
• Rezolucija kamera: 2 kamere rezolucije 1.3 mega pixela
• Dual Blutut

Poslednja izmena:
Bolje da vam ne pada na pamet da gledate kineske telefone!
to su toliki krsevi da ne postoji nista gore ! katastrofa !

I ja za 100e radi extra ne krcka u ruci ne baguje i sl. dobio sam vise nego sto sam ocekivao (neki d5000).

Kupio sa ćaletu Samsung d880 i čovek je zadovoljan. Kada prebacujem sa jedne na drugu karticu telefon se restartuje. Po testovima i ovde na forumu kažu da nemora. Ako neko ima ovaj tel. neka napiše u vezi ovoga. Pozdrav

Nazad
Vrh Dno