ortak nabavio nekog "kineza" nelici mnogo na ove anycool modele, sve sto pise na njemu je: mpeg4 i bluetoth. pod baterijom je sve na kineskom (tako da neznamo koja je marka u pitanju), sve super radi samo mu je mana (zamislite ovo) punjenje baterije, ista se moze puniti samo ako se izvadi iz telefona i stavi na punjac!!!!!!
E pa ljudi ja vidim da ste vi ovde puni predrasuda.......![]()
Mogao si postaviti link gde se može kupiti telefon za 110e
Posto razmisljam o d880, hoces li ovo malo pojasniti?vecj 6 meseci imam samsung d900i i samsung je sve sem proizvodjach normalnih telefona.
Postao sam i ja vlasnik modela T808. Na prvi pogled sam odusevljen, videcemo kako ce se pokazati u praksi. Kvalitet signala je odlican (u poredjenju sa T610 i nekog Samsunga koje sam do sada nosio). TV fercera odlicno. Zvuk izvanredan, odusevljen sam. Jedino je kamera ocaj (premda, ja sam pobornik izbacivanja kamere sa telefona kako bi bili jeftiniji).
Ko nije obavesten, cena je sada 16990 din sa pdv-om. Dobro da nisam pazario pre nedelju dana
Imam par pitanja:
1. Koliko dugo se puni baKterija?
2. Koji file format (video, audio) podrzava?
Evo da ja pokušam
Baš taj D900....Telefon koji u 2007. godini nema brojač SMS poruka, brojač GPRS protoka, da bi poslao SMS i sačuvao ga u sent items imaš, as I recall, 7 klikova, kada pregleadš fotografije sa kartice možeš da ih listaš samo u previw modu, a da bi je video na punom ekranu moraš ad je otvoriš (pa zatvoriš=>next=>otvoriš=>pogledaš=>zatvoriš...).
Fajlove raspoređuje po svojim folderima u zavisnosti od ekstenzije (ovo je možda samo default...odustao sam...).
Ima toliko sitnih propusta da sam se smorio totalno. OK; da je lep - mnogo je lep :roll:, ali ne, definitivno nije normalan telefon![]()
Koji file format (video, audio) podrzava?
Bateriju punis dok se ne napuni. To je li-ion baterija i nema svrhe drzati je na punjenju kad se napuni. Kada punis bakteriju u telefonu, na ekranui imas grafiku dal' se puni il' se prazni i prema tome se ravnas. Bateriju mozes puniti i u/na punjacu - tada punis dok lampica sasvim ne pozeleni (postane zelena).
Audio format je MP3. Video format je MP4 i 3GP. Picture format je JPG i (pretpostavljam) GIF.
E pa ljudi ja vidim da ste vi ovde puni predrasuda.......
Dobio sam t808 na poklon od devojke.... :d
I mogu samo reci da je telefon fenomenalan!
Podrzava dve sim kartice, u imeniku brdo opcija za unos informacija o svakom broju, kvalitet izrade iznad svakog ocekivanja! Maska,dugmici sve jako cvrsto i utegnuto, uopste ne skripuce ili se glavi, izrada uopste ne deluje jeftino,cak naprotiv....
Teledon ima extra touch screen,i iako ima 262.000 boja i rez 240*320 slika je fenomenalna!
Sto se tice zvucnika,samo mogu da kazem da ortak ima n73me a devojka n95, i oba ne mogu da mu pridju!
Bolesno jak i kvalitetan zvuk koji uopste ne krci kada je volume na max. Analogni Tv hvata super sliku,radio fukcionise takodje besprekorno....
Sto se tice alarma koji je gore pominjan,mogu se podesiti pet komada i to kada god hocete,isti dan,svaki dan...
U meniju brdo opcija,cak i ftp protokol u blututu za svrljanje po tudim telefonima i uzimanje podataka sa njih.....
Sto se tice memorije telefon ima svojih 200kb memorije i uz njega se dobija memorijska kartica od 256mb,ima micro sd karticu (jako jeftina) tako da i memorija nije problem.
Mane:
1)Nisam siguran ali jos nisam uspeo da otvorim bilo koju sliku koja je veca od 200kb.
2)Po specifikaciji rezolucija kamere je 2.0Mpx ali da ga *ebes nisam uspeo da podignem rez preko 640*480,mada kamera ima brdo opcija ali opet....
Eto toliko,ako nekog zanima nesto neka pita...
Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari