Da si gledao druge thredove video bi da sam ih probao,a ne kupio.Ali nema veze.Pri kupovini enermax napajanja u firmi SEA&SKY zamolio sam prodavca da mi nabavi za probu 4x512Mb Infinion memorije i da skratim pricu

robao sam ih u dual chanelu(naravno po 2x512Mb jer su dvostrane) i rade sa 5-2-3-2@400Mhz a prve tri vrednosti sam promenio iz nvidia sistem utility-a IZ WINDOWS-A i nije blokirao(no problem)pa tek onda u biosu da ne bih morao da brisem bios,zatim sam ohrabren stavio CL2 u biosu i sav happy

:banana: gledao kako radi i na kratko sam pokrenuo UT2004(kako brzo ucitavanje bar za mene :zgran: ) oko 1 minuta sam igrao i nije bilo problema ,) .Probu sam izvrsio u njihovom servisu uz prisustvo servisera koji se bavio drugim poslovima :crash: ,dok sam ja testirao memorije.Latencije su bile:RAS=5;RCD=3;RP=2;CL=2 na deafult naponu.
Napomena:Nisam probao overclok jer nisam imao vremena(subota proslog vikenda),i probao sam samo 512-ice tako da nisam siguran kako ce se ponasati 256-ice.
Njihova cena je 42evra za 256Mb,za dalje umete da mnozite(kao sto sam vec napisao).
Njihov tel. je 011/3033-696 pa ako neko i posle svega misli da je ovo reklama sta da mu radim jer sam pisao i ranije gde imaju da se kupe neke druge stvari u drugim firmama pa bih ga pitao da mozda ne reklamiram ceo Beograd(sve firme iz Beograda)?
P.S.:A sto se tice adrese pitajte njih ako ih pozovete mrzi me vise da kucam ,) :d

(snadjite se malo i sami pogledajte oglase itd.).
Pozdrav! :wave: