Bilo koja.troton je napisao(la):da li ploca koja podrzava dual chanell memory zahteva neku specijalnu memoriju ili moze da se ubode bilo koja
Dark Angel je napisao(la):U cemu je onda realna razlika ?
Falcon je napisao(la):Samo je pozeljno da budu dva ista modula...
Genghis Khan je napisao(la):...
I da su oba ubodena u prave rupe :d
troton je napisao(la):da li ploca koja podrzava dual chanell memory zahteva neku specijalnu memoriju ili moze da se ubode bilo koja
troton je napisao(la):da li ploca koja podrzava dual chanell memory zahteva neku specijalnu memoriju ili moze da se ubode bilo koja
Golden je napisao(la):jedno ozbiljno pitanje
ako mi je jedan modul PC3200 a drugi PC2700 a magistrala 200mhz. kako to moze da radi stabilno kada slabija memorija nemoze toliko a da nebrlja ? inace prijavljuje mi da je spustio sa 400mhz na 333 mhz za mem. ?
ploca Abit NF7-s v2.0 proc 1700+
Golden je napisao(la):jedno ozbiljno pitanje
ako mi je jedan modul PC3200 a drugi PC2700 a magistrala 200mhz. kako to moze da radi stabilno kada slabija memorija nemoze toliko a da nebrlja ? inace prijavljuje mi da je spustio sa 400mhz na 333 mhz za mem. ?
ploca Abit NF7-s v2.0 proc 1700+
Zašto?Delija je napisao(la):Ako je Kingston Value, od srca ti ga ne preporucujem.
Roy Jones Jr. je napisao(la):Moras da udjes u BIOS i da namestis da rade na 400. Takodje moze da se desi da jednostavno tvoja ploca nema mogucnost da radi na 400 vec joj je 333 maksimum (npr. ako imas plocu sa VIA KT333 chipsetom ili nesto slicno).
Ogi. je napisao(la):Vader, ako ne zelis da se bavis overklokom, opusteno uzmi Kingston Value Ram, to je odlicna memorija.
Tarmi Ricmi je napisao(la):Kingston je pre pravio dobre module , sada pravi relativno KRSH
I ista prica , navukli se svi ljudi na taj kingston a on skuplji 10% od boljih
memorija u svojoj klasi ....
Ljudi manite se Kingston Value memorija , DDR400 , masa njih ima na
400 MHz latencije cas 3.0 itd ......djubre pravo
Pustite te price "na ovoj ploci ne radi ta i ta memorija"
nego probajte vise modula , pa onda kazite ....
Ima lepih Corsair Value Cas 2.5 i Geil Value cas 2.5 sa hladnjacima za
manje para od budjavog kingston-a , a jos uz to pride imaju zategnutija
setovanja
Kingston , na racun svog nazovi imena valja krsh memorije za vise para
nego sto ostali krsevi kostaju ....
Ne moramo svi da nosima "najke" , furamo ASUS-a , i imamo Pentijum4
Mucnite malo glavom , pitajte prodavca za latencije memorije a ne iz neba
pa u rebra "daj Kingston da mogu da se falim komshiji "
Sto bi Mile rekao "Alo BRE "
Nije jedna, u pravu si, ali situacija je malo specifična, sticajem iznenadnih okolnosti došao sam u situaciju da ovih dana kupim novi računar, ali u jednoj firmi gdje tata zna vlasnika i kupovao bih na nekoliko rata bez kamata a to je u ovom trenutku jedina varijanta koja mi odgovara ako hoću novi računar. Tako da sam ograničen na komponenete koje oni imaju. Mada razmišljam...da uzmem taj 1x512 DDR400 Kingston pa da ga eventualno kasnije u drugoj firmi zamijenim za neku drugu memoriju, samo nisam načisto koji brandovi su dobri (a da ih ima u Banjaluci) i da me ne izađe puno skuplje od Kingstona. I ne znam da li da tada uzmem 2x256 zbog eventualnog duall chanela, mada mislim da je 2x256 skuplje od 1x512 a koliko sam vidio na internetu dual chanell za AMD platforme daje ubrzanje od jadnih 2-5%, pa je pitanje koliko je isplativo ganjati skuplju memoriju koja će raditi neprimjetno brže.Tarmi Ricmi je napisao(la):Vidim evo Banja Luka , Republika Srpska , ali nije valjda da samo jedna firma
prodaje kompjutere u Banja Luci ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari