Pozdrav, ja sam uspeo iz prve da instaliram Mac OS X 10.4.8 na Intel Pentium D 925, Gigabyte 965p-dq6, 2GB DDR2, Gigabyte GeForce7300GS, Maxtor 6v200e0 i sve mi super sljaka ali sam izgubio pristup XPu. I dalje mi stoji na prvoj particiji ali jednostavno pri ukljucivanju odmah pokrece Darwin i ulazi u Mac bez da me pita da li zelim u XP. Malo sam brljao po Mac folderima nebih li nasao neki fajl u kome mogu da stavim putanju do prve particije za win ali bezuspesno. Kako da izvedem da imam dual boot. Trenutno skidam Acronis Disk Director jer u njemu ima neki boot menager pa neznam da li sa njim nesto mogu. Inace imam jos jedan isti takav disk u kompu (instalirao sam na istom disku i XP i Mac ali na razlicite particije), da li ce biti izbora boot-a ukoliko Mac stavim na drugi disk!? Ukoliko je problem sto je XP u pitanju, odnosno ukoliko mogu da izvedem da imam Mac pored Viste, rado cu to i uraditi ali mi je Win neophodan zbog strasne zastupljenosti barem u pocetku dok se ne naviknem na Mac.