xaf xbmc preko mx externog plejera treba da radi.
na ugasen android crvena lampica stavis sd kartu i zatim upalis android i moras odmah dobiti treptajuce oci robota,ako oci ne trepcu na sd kartici nije odrađeno kako treba.U programu moras odabrati tacnu numeraciju sd karte c,d,f,g,h ili sta vec pa onda odaberes IMG fajl tamo gde si ga snimio i kliknes burn.Potom cekas da plavi status bar pređe skroz desno do kraja.
uz malo truda,svako moze sebi da slozi jako dobru IPTV listu kanala,i uz pomoc programa IPTV(Market)..moze da se sve to gleda na Android Tv...
za D3GO,znam....a potrebno je da se bude korisnik SBB,ili da se bar placa neka preplata,ne znam da li ima opcija Prepaid???
jedina prednost legalnih programa,je sto kanali uvek rade....a ova opcija preko ovog Ruskog programa,zavisi koliko dugo su strimovi aktivni...pa posle ponovo u potragu za iste.......svako neka bira sta mu volja.....
bitno da se pomene da program IPTV,jer mnogi ljudi se zbune...on je klot prazan,znaci potrebne su vase liste,da ih on ucita,i posle se gledaju kanali...
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iptvremote.android.iptv&hl=sr
Taj program za prirpremu kartice je i meni bug-ovao. Nije hteo da prihvati numeraciju kartice veću od (koliko se sećam) : d. A Win nije hteo da joj dodeli nižu numeraciju od :k jer imam ugrađen čitač kartica i mapirane neke network drive-ove. On jeste prividno primao da se izabere bilo koja numeracija, ali nije hteo da radi sa većom od : d. Morao sam sve da odradim na laptopu.
edit: E 'eba ga ja, ovu dvotačku i slovo D mi je menjao smajlijem.![]()
Nije xp jedini ,pogledajte video uputstvo i probajte phoenix verziju koja je korišćena u prilogu.
https://www.youtube.com/watch?v=eKo82AUgbFM
I meni xbmc radi bez problema. Smeta mi što mi i filmove sa usb-a koji su u 720p i 1080p pušta sa lagovima, dok one avi kvaliteta pušta sasvim normalno.Instaliraj sw putem SD kartice.Nakon toga ništa ne instaliraj i probaj sa usb-a neki video materijal.
Soubox nakon zadnjeg apdejta u nekom trenutku uspori ceo uređaj.Više puta mi se to desilo pa sam prešao na xbmc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari