Boris Lozac
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2004
- Poena
- 1,505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
- Matična ploča
- ASUS Prime B-450 Plus
- RAM
- 32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
- GPU
- GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
- PSU
- 520W Seasonic MII Evo Bronze
- Kućište
- NZXT H500
- Monitor
- Gigabyte GS27F
- Miš & tastatura
- ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
- Ostale periferije
- Driving Force GT
- Mobilni telefon
- Pixel 6
Prvi put sam probao volan od kad sam na Win 11 i imam problem da pokazuje stari driver iako sam instalirao noviji koji je kompatibilan sa Win 10 (i navodno sa win 11).
Znaci kad odem u Device menadzeru pokazuje stari (5.9), a u gaming contollers pokazuje 5.10 (koji bi i trebao i koji radi sa win 10 i 11).
Problem je sto mi se volan u igrama i u podesavanjima pokazuje kao da vrti samo par stepeni levo desno (snimak prilozen). Ja vrtim pune krugove, a on hvata samo jedva nesto, mozda ni 90 stepeni rotacije.
Sad pretpostavljam da je do ovoga sto device menadzer pokazuje i dalje stari (nekompatibilni) driver, odnosno nadam se da nije nista hardverske prirode.
Ima li neko predstavu kako da isforsiram instaliranje ovog 5.10 drivera, odradim ja njegovu instalaciju, skinuo sam 64 bit verziju i sve, u device menadzeru i dalje pokazuje stari driver.., probao sam sve sto sam nasao na netu bukvalno.
Znaci kad odem u Device menadzeru pokazuje stari (5.9), a u gaming contollers pokazuje 5.10 (koji bi i trebao i koji radi sa win 10 i 11).
Problem je sto mi se volan u igrama i u podesavanjima pokazuje kao da vrti samo par stepeni levo desno (snimak prilozen). Ja vrtim pune krugove, a on hvata samo jedva nesto, mozda ni 90 stepeni rotacije.
Sad pretpostavljam da je do ovoga sto device menadzer pokazuje i dalje stari (nekompatibilni) driver, odnosno nadam se da nije nista hardverske prirode.
Ima li neko predstavu kako da isforsiram instaliranje ovog 5.10 drivera, odradim ja njegovu instalaciju, skinuo sam 64 bit verziju i sve, u device menadzeru i dalje pokazuje stari driver.., probao sam sve sto sam nasao na netu bukvalno.