omnik je napisao(la):Arkade: STCC2, Rally Trophy, Rally Championship hm Re-volt
Malo realnije: Rally Masters, CMR 2, TOCA2 itd.
El Pancho je napisao(la):STCC2 nazivah arkadom??? pa TOCA2 je veca arkada od STCC2, ubedljivo najREALNIJE SIMULACIJE su:
Mercedes-Benz Truck Racing, Granprix Legends (staro al bez starca nema udarca), Rally Trophy, Rally Masters, GP500
Tom je napisao(la):najbolja voznja STREET ROD...
pretecha svih modernih voznji za komp....razmislite o tome.....
Tome
borab je napisao(la):Gp 1 , 2 , 3 , xx.
Sve je realno, od setup-a pa do kraja.Naravno, na nivou ace i bez kontrole proklizavanja.
omnik je napisao(la):Ja npr. smatram da je Rally Trophy tipican predstavnik dobre arkade, isto vazi i za STCC2. Kola su previse kruta, nema se osecaj da lepo leze na putu i sto je najgore male su razlike izmedju razlicitih tipova/ primeraka automobila. RT na trenutke podseca na letenje pod-ova ili kako se vec zovu oni iz star wars-a. Kao da ides 1000 km/h... ali sve jedno, obe igre su izuzetno zabavne.
Sto se NFS serijala tice, to je ono sto neko rece "vozis grafiku"![]()
vlycos82 je napisao(la):Jel igrao neko od vas igru Sega GT, kao sto rekoh igra je PC verzija (ubedljivo) najbolje simulacije voznje "Gran Turismo"sa Sony-ja. Meni se igra neverovato svidela, zna neko jos neku takvu igru koja je bazirana na GT sistemu?
vlycos82 je napisao(la):Jao ljudi jel igrao neko goru voznju od TOCA2. Ja sam je prvi put danas uzeo da igram i ne da sam se razdusevio da to niije moguce, driving je najfatalnije uradjen, potpuno neraealno (ili pak potpuno realno) mada preterano glupo za jednu igru. Sve je u redu dok je ravno i male krivine, cim naidje neka veca, auto pocinje da izvodi breakdance. Potpuno sam razocaran, nadam se da ce u novoj veziji biti malo sredjeno (ili sam ja beznadezno los vozac))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari