Šta je novo?

Driveri gde ste?...

vlycos82

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Ajde sad koje su po vama najbolje simulacije voznje za PC???

4D sports - driving, poznatji u narodu kao Stunts :D

Zavisi sta trazis...
Ako govorimo bas bukvalno o simulaciji onda Nascar 4...e sad sto je dosadno voziti stalno u krug pa igra i nije neka, to je vec drugi padez...

hm imam osecaj da ce izbiti svadja po vec ko zna koji put po redu, bolje da si postavio topic, "SHTA MISLITE SHTA JE BOLJE CMR2.0 ili RM" :D

CMR2 rula, ubedljivo.

evo pochelo :) ja kazem Rally Trophy

p.s. CMR2.0 is DEAD long live RT

Arkade: STCC2, Rally Trophy, Rally Championship hm Re-volt

Malo realnije: Rally Masters, CMR 2, TOCA2 itd.

Rally, rally, rally... zar se nikom ne svidja NFS 5? ili Sega GT (PC verzija gran turizma) ili Test Drive (iskreno meni je odvratna ali opet...)????

NFS5 je malo realnija od ranijih, ali je u poredjenju sa CMR- teska arkada...

omnik je napisao(la):
Arkade: STCC2, Rally Trophy, Rally Championship hm Re-volt

Malo realnije: Rally Masters, CMR 2, TOCA2 itd.

STCC2 nazivah arkadom??? pa TOCA2 je veca arkada od STCC2, ubedljivo najREALNIJE SIMULACIJE su:

Mercedes-Benz Truck Racing, Granprix Legends (staro al bez starca nema udarca :) ), Rally Trophy, Rally Masters, GP500

ma ubedljivo....

najbolja voznja STREET ROD...
pretecha svih modernih voznji za komp....razmislite o tome.....
Tome

El Pancho je napisao(la):
STCC2 nazivah arkadom??? pa TOCA2 je veca arkada od STCC2, ubedljivo najREALNIJE SIMULACIJE su:

Mercedes-Benz Truck Racing, Granprix Legends (staro al bez starca nema udarca :) ), Rally Trophy, Rally Masters, GP500

Ja npr. smatram da je Rally Trophy tipican predstavnik dobre arkade, isto vazi i za STCC2. Kola su previse kruta, nema se osecaj da lepo leze na putu i sto je najgore male su razlike izmedju razlicitih tipova/ primeraka automobila. RT na trenutke podseca na letenje pod-ova ili kako se vec zovu oni iz star wars-a. Kao da ides 1000 km/h... ali sve jedno, obe igre su izuzetno zabavne.

Sto se NFS serijala tice, to je ono sto neko rece "vozis grafiku" :D

Re: ma ubedljivo....

Tom je napisao(la):
najbolja voznja STREET ROD...
pretecha svih modernih voznji za komp....razmislite o tome.....
Tome

Strit rod je strava, to i stunts su legendarne igre...

Re: Re: ma ubedljivo....

Gp 1 , 2 , 3 , xx.
Sve je realno, od setup-a pa do kraja.Naravno, na nivou ace i bez kontrole proklizavanja.

Jel igrao neko od vas igru Sega GT, kao sto rekoh igra je PC verzija (ubedljivo) najbolje simulacije voznje "Gran Turismo"sa Sony-ja. Meni se igra neverovato svidela, zna neko jos neku takvu igru koja je bazirana na GT sistemu?

Re: Re: Re: ma ubedljivo....

borab je napisao(la):
Gp 1 , 2 , 3 , xx.
Sve je realno, od setup-a pa do kraja.Naravno, na nivou ace i bez kontrole proklizavanja.

Pa sigurno, jos ako imas volan...i GP 500 je vrhunska(cim je Microprose naravno :)), samo jel znate gde moze ziroskopski onaj joystick da se kupi, odnosno gamepad, posto ima 2 stepena naginjanja motora?!?

omnik je napisao(la):
Ja npr. smatram da je Rally Trophy tipican predstavnik dobre arkade, isto vazi i za STCC2. Kola su previse kruta, nema se osecaj da lepo leze na putu i sto je najgore male su razlike izmedju razlicitih tipova/ primeraka automobila. RT na trenutke podseca na letenje pod-ova ili kako se vec zovu oni iz star wars-a. Kao da ides 1000 km/h... ali sve jedno, obe igre su izuzetno zabavne.

Sto se NFS serijala tice, to je ono sto neko rece "vozis grafiku" :D

ako je to TVOJE mishljenje onda OK, svako prema svom osecaju to poshtujem

vlycos82 je napisao(la):
Jel igrao neko od vas igru Sega GT, kao sto rekoh igra je PC verzija (ubedljivo) najbolje simulacije voznje "Gran Turismo"sa Sony-ja. Meni se igra neverovato svidela, zna neko jos neku takvu igru koja je bazirana na GT sistemu?

cekaj!!! Nekapiram Sega GT (PC)=Gran Turismo (SONY 1) jel tako???

ako je tako to cu morati da probam svi SONIJEVCI ga hvale, GP500 ultarahipermega REALNO da nepoverujesh, odnosno kad sam je probao nisam mogao da verujem da mogu tako realno da prenesu BIKE na CHOMP (PC)

Gp3 je prava stvar

GP3 je prava stvar. Precizno, realno, juris stotinke u svakom krugu.
Zna se, ako izletis malo sa staze ne mozes da budes sampion.
Los ulazak u krivinu te kosta pole position-a.
Za precizne ljude GP3 je super

CMR2 je stvarno strava.Od grafike do fizike,sve mi je cool.Stvarnmo najbolji reli na PC-u koji sam ikad video,a video sam ih podosta.
Shto se F1 simulacija tiche,po mom mishljenju GP3 je na najvishem nivou i bez "pomoci" frustrirajuce tezhak,ali verujem da ni pravu formulu nije nishta lakshe voziti.Jedino mi je grafika ispod proseka,ali po meni je to ipak najbolja simulacija formule1.
Od ostalih,shta ja znam,NFS(1-5) je ikona arkadnih simulacija vozhnje.Ja je poredim sa zhvakom,malo zhvacem,pa bacim.Mada dok zhvacem,ima lep ukus:)

Jao ljudi jel igrao neko goru voznju od TOCA2. Ja sam je prvi put danas uzeo da igram i ne da sam se razdusevio da to niije moguce, driving je najfatalnije uradjen, potpuno neraealno (ili pak potpuno realno) mada preterano glupo za jednu igru. Sve je u redu dok je ravno i male krivine, cim naidje neka veca, auto pocinje da izvodi breakdance. Potpuno sam razocaran, nadam se da ce u novoj veziji biti malo sredjeno (ili sam ja beznadezno los vozac:)))))

vlycos82 je napisao(la):
Jao ljudi jel igrao neko goru voznju od TOCA2. Ja sam je prvi put danas uzeo da igram i ne da sam se razdusevio da to niije moguce, driving je najfatalnije uradjen, potpuno neraealno (ili pak potpuno realno) mada preterano glupo za jednu igru. Sve je u redu dok je ravno i male krivine, cim naidje neka veca, auto pocinje da izvodi breakdance. Potpuno sam razocaran, nadam se da ce u novoj veziji biti malo sredjeno (ili sam ja beznadezno los vozac:)))))

e ondak si beznadezno losh vozach :) (just kidding), TOCA2 je relativno stara igra, te iz tog razloga fizika bash i nije mogla da se implementira u samu igru zbog zahtevnosti i jachine mashina iz tog perioda, uostalom kao i svaka druga simulacija-arkada ima svojih mana i prednosti, a shto se krivina tiche probaj da vozish LAGUNU namesti ogibljenje na najtvrdje zalepi GEAR RATIO do kraja i naravno vozi sa manuelnim menjachem cela slika o TOCI se menja, a shto se GP3 tiche meni je totalno idijotski odradjen ili ja imam neku shit verziju GP3, ali GP3 season 2K je malo drugachiji, mislim bolid je mnogo upravljiviji nego u GP3 mada shto se F1 simulacija tiche i dalje mi je GP Legends NEPREVAZIDJEN, nema ARSa (ESPa), ABSa i ostale elektronike, a tek shto su odradili zanoshenje pri max. pritskanju gasa i ponashanju bolida u krivinama kao shto je CURVA GRANDE u Monci, i prelazak tochkova preko dilatacionih spojnica na samoj stazi ipak tada dobar deo staza nije imao asfalt nego su staze radjene od betona...itd...itd..

Nazad
Vrh Dno