Šta je novo?

Dreambox

Nisam rekao da je bolji :) neka citalac odluci...e da na amiku imas po defaultu dva UI-a, enigmu 2 i njegov spark pa sta ti se svidja...ma tu su oni :)

Sent from my X10i using Tapatalk

ma naravno..saljim se...ionako sve skoroi ide iz China..:).....meni je samo krivo sto na Azboxu,nema varijanta da se E2 dize sa Usb,moze na box E2,a da se Of dize sa Usb..a ja ocu Kontra...:)

Dreambox od 200 € pa na više zavisi od modela (ima i jeftinijih klonova). Obavezno HD i LAN, zbog CS
Tanjir dobar minimum 110 cm od 90 €
Motor Diseqc solidan 65 €
LBN 20 €
kablovi 1m 25 Dinara
CS od 5 € mesečno Digi do 20 € sve (Total ne radi)

Sta ima novo oko ovoga,kakva je situacija na "nebu"? Ozbiljno razmisljam da uzmem i odradim za sebe ovako nesto,ali sam totalni laik po ovom pitanju. da li ovakva kupovona odgovara:

http://www.kupujemprodajem.com/DREAMBOX-500-HD-novo-1733821-oglas.htm?filter_id=5787482

http://www.kupujemprodajem.com/diseq-motor-OPTIBOX-novo-1733897-oglas.htm?filter_id=10386029

Imam neki sat. tanjir ali bih rekao da je manji od 110cm,pa da li on odgovara ili mora veci?

da li i sa amiko alien om moze da se radi cs i da li ima nekih bitnijih razlika,posto alien moze povoljnije da se uzme i zanima me iskustva vlasnika,pogotovu bucnost kulera i tako neke sitnice,bilo bi dobro ako bi neko imao da mi preporuci nekog za cs,posto sam nov bas u tome.....

imam drugara koji ima Amiko Alien 1(posto je izaso i 2)...radi mu savrseno CS i na Sparku i na Enigmi2(Enigma2 od HR Tima+Jole)....Covek se nauzivao Olimpijade na BBC HD kanalima...:).....dobra stvar je kad koristi Enigmu 2....radi mu odlicno i Streaming u lokalu,pa salje sliku sa drugog kanala u drugu sobu(jedino mora da bude kanal sa istog transpordera)....korisnici Dreambox-a,znacu o cemu pricam.....takodje postoji i opcija snimanja na hard disk od Pc-a....uz pomoc VLC Playera...:)

pa znam,ja sam tu vest ovde i objavio...:)mislio sam u kontextu HD kanala,na Amiko Alienu:)...a ujedno i da kazem,da mu odlicno radi CS...jer imamo dobre Linije :)

ma da je samo antena:)....a CCcam..Oscam...Linije...pluginovi(za E2)...fajlovi sa mreze......ALI...kad sve sklepash...noga u dupe,i Uzivanje....:)

lomim se izmedju pojacavanja paketa kablovske (hd arena i tako to) posto su mi najbitniji hd kanali ili da ulazim u vode cs,iskreno totalni sam duduk za iste,ne poznajem jos nikog ko koristi te usluge,tako da nemam ni predstavu kako to sve funkcionise,cuo sam gomila kanala polaris itd,sve to super zvuci,ali kako to izgleda u praksi? sta ima dostupno od kanala na engleskom,koliko sporta ima? jel stvarno vredi davati 130 40 e(s obzirom da imam tanjir i 2 lnb a) i CS nisam siguran koliko kosta mesecno,ako neko ima nekki inf neka mi baci na pm,da ne bude da reklamiramo....

p s kad kazete alien 2 jel to ovaj 8900?

Poslednja izmena:
lomim se izmedju pojacavanja paketa kablovske (hd arena i tako to) posto su mi najbitniji hd kanali ili da ulazim u vode cs,iskreno totalni sam duduk za iste,ne poznajem jos nikog ko koristi te usluge,tako da nemam ni predstavu kako to sve funkcionise,cuo sam gomila kanala polaris itd,sve to super zvuci,ali kako to izgleda u praksi? sta ima dostupno od kanala na engleskom,koliko sporta ima? jel stvarno vredi davati 130 40 e(s obzirom da imam tanjir i 2 lnb a) i CS nisam siguran koliko kosta mesecno,ako neko ima nekki inf neka mi baci na pm,da ne bude da reklamiramo....

p s kad kazete alien 2 jel to ovaj 8900?

+1. Isto imam neki stari tanjir, ostalo nista. Sta mi sve tacno treba I koliko bi ne izaslo za hd kanale?

ma da je samo antena:)....a CCcam..Oscam...Linije...pluginovi(za E2)...fajlovi sa mreze......ALI...kad sve sklepash...noga u dupe,i Uzivanje....:)

Ma to sve zajedno mi nije problem, ali montaža tanjira može da bude zeznuta, posebno kad je s motorom.

@ostali - treba vam neki hd risiver koji može da tera cccam (za polaris oscam, ali koga to zanima) i plaćena linija. Cs košta 10€ ili manje mesečno. Desi se da slika tu i tamo zapne, ali nije strašno ako je dobar server. Treba imati net s dobrim pingom i to je to.

Sporta ima, koliko oćeš i to u hd.

:)ima sve sem Totala..:)...ja sam meni montirao nosac sa 4 Lnb..(Thor...HotBird...EutelSat..Astra)i sve preko switcha 4/1..ide direktno u Risiver......planiram uskoro da namestim switch 8/1...jer na nekim drugim Satelitima,ima jos dosta zanimljivih HD kanala....a ima Sporta..XXX...Mjuze...ne zna covek gde da gleda....
jedna informacija za sve koje zanima Polaris...nude ga ljudi za CS...ali mora da se ima HD Sat Risiver...nikako obican digitalni....

Da, zato što polaris emituje u dvb-s2. Meni nije jasno kome to uopšte treba. Lično imam pristup polarisu, ali sam ga pogledao samo jednom, probe radi. Kvalitet slike je kriminalan.

Inače, imam 2 antene. Jedna je prime focus 1,8m (mzt) i druga offset 1,2m. Ove su sa motorima. Ova prva mi je prioritetna i sa njom bez problema gledam skoro ceo sky uk/bbc/itv paket. Druga služi ako je prvi tjuner zauzet, a hoću da gledam/snimim nešto sa drugog satelita. Risiver je vu+ duo.

Vu+Duo...odlican risiver....:)a sto se tice Polarisa,meni licno ne treba,pa ga i ne ganjam......kontam da se ljudi vise loze ,zato sto na njemu ima Arena...:)....a sve sto nudi Arena...imamo na raznim Sky paketima...ili Sport Dzazirama....;)..Albancima....Digi Sportovima.......:banana:

Poslednja izmena:
Vu+Duo...odlican risiver....:)a sto se tice Polarisa,meni licno ne treba,pa ga i ne ganjam......kontam da se ljudi vise loze ,zato sto na njemu ima Arena...:)....a sve sto nudi Arena...imamo na raznim Sky paketima...ili Sport Dzazirama....;)..Albancima....Digi Sportovima.......:banana:
Albanski SuperSport je majka! :smoke:

Meni su JSC kanali zakon iako slika nije bas najbolja.

Nazad
Vrh Dno