Dobro si skapirao ,cena je ista za sve satelite ukljucujuci i total.Total je od pre mesec- dva zakljucan ,tako da je on trenutno negledljiv,ali dok je bio u opticaju imao si sve pakete.Digi je neko vreme isto bio zakljucan ,ali je sada otkljucan.
Moze preporuka za jeftiniji hd risiver ,za cs potrebe ,da li je d800hd/Kinez naravno/,najbolji izbor ili ima i nekih drugih.
Ja sam imao dm800 i azbox, sada imam dm500hd i istina je da je bolji od dm800, pre svega dosta je brzi i reprodukcija avi-ja, mozda za nijansu bolja slika su prednosti, ja sam sasvim zadovoljan sa ovim risiverom.
Razlika u ceni nije velika izmedju dm800 i dm500hd (naravno klona zbog usb-a i pre svega cene) tako da mislim da je to ok kupovina, ko hoce malo vise dm800se
Kakav je daljinac na 500hd? To sam zaboravio da napomenem kao minus kod 800hd-a, radi samo kad ga uperis tacno![]()
off: Pa zar je bSKYb (sk UK) dostupan preko CS? Nisam to znao da može, nekad su bili neprikosnoveni kao NON-CS provider!?... sad secka skyuk![]()
alien takodje radi u full hd i ima iste opcije kao azbox meni je bolje kod aliena sto ima spark svoj UI koji je OS linux ali je mnogo lep i privlacan
imas youtube, njegov portal sa gmailom, FB i drugim korisnim alatkama i nije kinez nego madjar mislim ili rumun)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari