Dreambox od 200 € pa na više zavisi od modela (ima i jeftinijih klonova). Obavezno HD i LAN, zbog CS
Tanjir dobar minimum 110 cm od 90 €
Motor Diseqc solidan 65 €
LBN 20 €
kablovi 1m 25 Dinara
CS od 5 € mesečno Digi do 20 € sve (Total ne radi)
lomim se izmedju pojacavanja paketa kablovske (hd arena i tako to) posto su mi najbitniji hd kanali ili da ulazim u vode cs,iskreno totalni sam duduk za iste,ne poznajem jos nikog ko koristi te usluge,tako da nemam ni predstavu kako to sve funkcionise,cuo sam gomila kanala polaris itd,sve to super zvuci,ali kako to izgleda u praksi? sta ima dostupno od kanala na engleskom,koliko sporta ima? jel stvarno vredi davati 130 40 e(s obzirom da imam tanjir i 2 lnb a) i CS nisam siguran koliko kosta mesecno,ako neko ima nekki inf neka mi baci na pm,da ne bude da reklamiramo....
p s kad kazete alien 2 jel to ovaj 8900?
ma da je samo antena....a CCcam..Oscam...Linije...pluginovi(za E2)...fajlovi sa mreze......ALI...kad sve sklepash...noga u dupe,i Uzivanje....
![]()
Albanski SuperSport je majka! :smoke:Vu+Duo...odlican risiver....a sto se tice Polarisa,meni licno ne treba,pa ga i ne ganjam......kontam da se ljudi vise loze ,zato sto na njemu ima Arena...
....a sve sto nudi Arena...imamo na raznim Sky paketima...ili Sport Dzazirama....
..Albancima....Digi Sportovima.......:banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari