Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Opravdanje im je da se ovi MTX-ovi mogu dobiti u igri, ali sama cinjenica da postoje upucuje na to da je dizajn igre tako osmisljen da se do njih ne dolazi bas lako u igri.
Nisam igrao, pa ne mogu 100% da tvrdim, ali svako predjasnje iskustvo upicuje da je takav slucaj.
Takodje, sto se izgleda tice, Elden Ring takodje izgleda izbledelo i sivo na snimcima, pa kod mene izgleda brutalno. Prva igra mi je skroz ok izgledala, verujem da ce i ova biti takva.
Kako Elden zapravo izgleda(uzivo sigurno 50% bolje, ne moze to kamera da uhvati):
This week, Capcom told IGN that performance issues with the PC version of Dragon’s Dogma 2 may be linked to the heavy amount of CPU demanded from NPCs in the game. Now, in response, fans are plotting an NPC murder spree in a bid to boost the game’s frame-rate.
www.ign.com
Ne pomaže overclock CPU pod tečnim heliumom, japanci češkaju mudašca i misle da mogu kao Miazaki da prođe sa PC portom.
Idem da igram ovo, i kako koji quest za nekog NPC završim samo 🔪 po grkljanu.
u kakvom je stanju ova igra na ps5 nakon poslednjeg patcha?
razmisljam se da kupim, ali em sam u riziku jer nisam igrao keca pa ne znam koliko bi mi se svidela, em ne bih da dodajem jos nekih rizika 🙂
nisam imao dovoljno vremena da istrazim sve na netu, samo sam naletao na neke pljuvacine, pa da vidim isplati li mi se da platim punu cenu u ovom momentu
Na PC-u najbolje radi, na konzolama je to daleko kriticnije.
Mislim da problem sa CPU usage-om u gradovima nikada nece srediti, ali je vec sa poslednjim patch-om dosta bolje.
Van gradova koliko sam video, svima radi ok.