Šta je novo?

Dragon Storm case mod

Svaka cast, vrhunski odradjen mod komsija.
Respekt za job well done. :wave:

Fenomenalno, ostao sam bez reči. Najviše mi se od svega sviđa što je sve tvoj rad... Svaka ti čast, samo napred... Šta pakuješ od komponenti unutra?

Vrlo lepo i pro odradjeno ! 😉

Neo- Jako bitan fan a uvlaci kao i svi ostali,

U eri dual slot hlađenja, gde se vazduh za hlađenje grafike uzima iz dela u kom stoje hard diskovi i izbacuje napolje taj bočni ventilator ti je nepotreban. Ovo kažem zato što i ja imam isti takav na istom mestu (90%) i znam da na to mesto nisam montirao cooler bar jedno godinu i po, ako ne i više, zato što ništa (osim prašine) nedobijam.

Svaka cast, bravo! Mod je uspeo na lowentry kucistu, mogu da zamislim koliko bi tek bruka bio da je upotrebljeno neko highend kuciste.

Prelepo odradjeno kuciste! Malo u Brus Li fazonu 🙂

Kazi mi gde si nabavio one mrezice, pogotovu onu spreda treba mi za moje kuciste?

U gvožđari.

Odlicno odradjeno!Veoma lep mod,extra fan grilovi!Od mene 5!

Zahvaljujem se svima na komplimentima.
Misko- Slazem se da bi bruka bila narocito ova Alu.
Flight- Alu mrezicu kupio sam u firmi jeep.
Ko zivi na Dorcolu a zeli uzivo da vidi kuciste bice u komp. radnji ul. Dusanova
preko puta bivseg Novog Doma.
Poklanjam fan gril BLADE 12cm (samo za Beograd) uslov:
Ko prvi isece otvor za fan od 12cm i postavi dve slike u ovom threadu (obelezen i uradjen otvor) gril je njegov rok 2 dana.
Slike gde se bolje vidi gravura.
Serbian casemod

Prilozi

• dragon9.webp
    dragon9.webp
    51 KB · Pregleda: 103
  • dragon10.webp
    dragon10.webp
    42.3 KB · Pregleda: 91
  • dragon11.webp
    dragon11.webp
    54.5 KB · Pregleda: 105
  • dragon12.webp
    dragon12.webp
    87.7 KB · Pregleda: 98
Evo, isecen otvor za 12CM na prednjem delu Chieftec LCX-a. 😀

Prilozi

• blue3.webp
    blue3.webp
    55.2 KB · Pregleda: 116
  • blue.webp
    blue.webp
    21.5 KB · Pregleda: 90
Greota ga staviti na ovakvo kucishte a i sva sreca pa si iz SU, pishe lepo SAMO BEOGRAD :d

Evo, isecen otvor za 12CM na prednjem delu Chieftec LCX-a. 😀
Cestitam,uspeo si da napravis jos vecju nakazu od te nakaze,mislili smo da je to teoretski nemogucje,ali zeznuo si nas:d😀

@boban56 svaka cast za mod,stvarno deluje fantasticno,a jos je fantasticnije to sto prvi put radis ovako nesto i ispalo je extra,stvarno svaka cast.
:wave:

Ko o chemu, ***** o poshtenju tako i kod Misticx-a koji je nashao nekom da kaze da ima ruzno kucishte.

Prijavi se da ti da taj grill ionako imash prazan prostor napred :

:d

Kao sto se videli na kraju recenice stoji debeli smajli, meni ne treba u Zmajevom gnezdu gril, niti sam imao nameru da predstavim ovo kao nesto izuzetno, to je cisto namesteno iz prakticnih razloga i odlicno obavlja svoju svrhu, a mislio sam da ce slike biti zabavne kao sto i jesu ocigledno, mada i preozbiljno shvacene.

Poslednja izmena od urednika:
Ne mogu da verujem u sta se ovo pretvorilo.
Da nebi dalje dolazilo do zabune i rasprave bez potrebe, prekida se dodela fan grila.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
bravo, i za mod i za taj post.

Opaaa počelo brisanje postova 🙂 Izgleda su modovi noćas spavali pa nisu prisustvovali uživo 🙂

Nego bobane reci mi ovo kućište iz tvog potpisa jel to tvoj rad?

Svaka ti čast.
Ja sam imao neku ideju da seckam kućište koje tek treba da mi stigne, ali videći još oko njega šta ću raditi.
Rupa za hlađenje ima dosta, plexi bih možda stavio, ali sam siguran da bi tematika bila vezana za jednu pticu koju obožavam....
Samo još neznam da li nešto raditi, pošto nemam alata pa onda moram ljude oko mene da akam.........Sve u svoje vreme, ja sam prvo razmišljao nešto oko graviranja, pa da pera i sve odradim, ali to je puno posla, a ja nemam iskustva tako da to otpada, a i neznam čime bih radio.
Imaš neki predlog??

Bobane...svaka ti dala 😉 ! Jako lep i kulturno odradjen mod 🙂

Poslednja izmena:
Zahvaljujem se obojici.
Neo- Sva secenja i gravuru odradjujes sa malom ch. brusilicom, ako imas mirnu ruku uradi gravuru to moze brze da se nauci od secenja (sta ti nije jasno kad pocnes pitaj)
Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno